druge diete (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

naniplus4 -> druge diete (16.5.2006 12:20:27)

Je kdo tukaj, ki ne hujša po 90 dnevni dieti? Sama se držim knjige Zdrava vitkost za vse življenje pa me zanima, če je še kdo, ki počenja kaj podobnega. Md je meni malo preveč komplicirana, ker je treba tolko kuhati, meni pa to ob takih urah ne znese. Bolj mi paše ta. Bi bilo pa fino, če bi še katera probala to zadevo, da dobim še kakšne informacije.

CUKRČEK -> RE: druge diete (16.5.2006 12:22:31)

na čemu pa temelji tvoja dieta??

naniplus4 -> RE: druge diete (16.5.2006 12:26:31)

Tudi na ločevanju, samo da je malo drugače (mogoče še bolj strogo) zastavljena. Tako se vsak dan je sadje. Samo eno (določeno) vrsto sadja naenkrat, potem počakaš 1 - 2 uri in lahko ješ naslednje sadje na programu za tisti dan, potem čakaš 2 - 3 ure in ješ tisto, kar je mišljeno za konec. To so lahko OH (med katere spada tudi zelenjava) ali pa beljakovine. Je pa malo komplicirano za povedati, ker je v bistvu 35 različnih dni, vsak dan ješ kaj drugega, tako da ti ni dolgčas, občasno se je tudi samo grozdje ali lubenico, ni pa nobenega vodnega dneva.

tinadvojčica -> RE: druge diete (16.5.2006 13:07:01)

Kakšni so pa rezultati?

naniplus4 -> RE: druge diete (17.5.2006 12:59:55)

Meni je ratalo 35 dni, ca 6 kg manj, ni šlo nič gor. Zdaj bi pa še eno rundo, pa bi mela družbo za malo vzpodbude.

Mi pa ta dieta paše, predvsem zato, ker sem bolj na hrček sistem. Rada po malem nekaj glodam in to pri sadju gre, pri tisti 90 dnevni pa ne.

dulcinea -> RE: druge diete (17.5.2006 13:46:10)

Preberi si knjiog Jem torej hujšam (lahko ti jo pošljem po mailu) in se nam pridruži na forumu hujšanje -  Montignac.

LP, Dulči

Stran: [1]