Barbs -> RE: Modrčki za tiste z bujnim oprsjem; kje?? (16.5.2006 11:00:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca - Mothercare v Emporiumu v BTC, kjer imajo modrcke skrite na eni polici, ampak so imeli tudi do stevilke 100F, cenovni rang pa od 3.000 (znizane zadeve) -10.000 SIT. Ja. [sm=smiley16.gif][sm=smiley20.gif] Sem hotela ravno napisat, predvsem zato, ker ženkica sprašuje po cenovno ugodnih variantah. V Mothercare, za razliko od oblačil, ki jih res ni na zalogi, imajo modrčke relativno dobro na izbiro. Predvsem kar se tiče večjih številk. Celo vmesne košarice imajo; npr. DD, kar naj bi bilo med D in E, mi je zadnjič neka prodajalka razložila. Cenovno so ugodni, tudi od 2.700 sit dalje ( jaz imam ravnokar oblečenega točno tega za dvajurjasedemsto in ti povem, da se v ničemer ne razlikuje od tistih, ki se mi po omari valjajo za 10. in več tisoč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]... ) Ful je udoben, pa lepo stoji - kupila sem si črnega . Pojdi res v Emporium, Mothercare, pa vprašaj v štacuni, ker je polica z modrci čist zadaj, na koncu štacune... Fajn kupi.[sm=smiley9.gif]
|
|
|
|