izjava o plačevanju (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

alinas -> izjava o plačevanju (15.5.2006 22:48:07)

Zanima me, kaj pomeni, če ti ponudijo v podpis izjavo o plačevanju programa vrtca. Ali to že pomeni, da si zagotovo dobil mesto v vrtcu? In ali se s tem istočasno obvežeš, da boš imel otroka v tistem vrtcu, za katerega si podpisal izjavo, ali je to samo bolj informativna zadeva? Se pravi - kakšna je "teža" podpisane izjave?

Prijavo sem namreč dala v 2 vrtca, ki ju imam seveda prioritetno razdeljena. Od vrtca, ki je drugi na lestvici, sem že dobila vabilo na sestanek staršev ter izjavo za podpis. Ker od vrtca, kjer bi raje imela otroka, še nisem dobila odgovora, ne vem, kaj pomeni, če podpišem izjavo za drugi vrtec. Ali jo lahko podpišem in si potem premislim, če dobim mesto v prvem vrtcu? Če pa ne podpišem te izjave, se bojim, da več ne bom imela mesta v drugem vrtcu (me dajo z liste), istočasno pa me lahko zavrnejo tudi v prvem (kar je velika verjetnost) in tako ostanem brez obeh.

Ali kdo pozna te zadeve natančneje?

Anonimen -> RE: izjava o plačevanju (15.5.2006 22:50:13)

Kaj pa, če je to izjava, da boš, v kolikor tvojega otroka sprejmejo v ta vrtec, redno, na rok, plačevala program vrtca, in da s svojim podpisom potrjuješ, da dovoliš izpis otroka iz vrtca, če ne plačuješ redno?

alinas -> RE: izjava o plačevanju (15.5.2006 23:26:49)

ja, natanko ta izjava, vendar ni nič pisano v pogojniku (v kolikor otroka sprejmejo), ampak so na njej že vsi podatki, vključno z datumom vpisa.

Anonimen -> RE: izjava o plačevanju (15.5.2006 23:28:54)

Ne, seveda ni napisano, da ga sprejmejo POD POGOJEM, da boš redno plačevala. To naj bi bilo konec koncev logično, da se redno plačuje. Predvidevam pa, da se, glede na čakalne vrste v vrtcih, želijo dodatno zavarovati, da se prej "znebijo" otroka, za katerega starši programa ne plačujejo redno, da potem lahko pride na vrsto otrok, katerega starši BI redno plačevali.
Meni se zdi tole kar smiselna reč.

bskrle -> RE: izjava o plačevanju (16.5.2006 7:11:46)

Jaz sem otroka vpisala, ko sem dobila mesto v drugem vrtcu, pa sem ju izpisala, to je bilo v roku 14 dni v mesecu juniju.

Stran: [1]