zanima me... (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

Anonimen -> zanima me... (15.5.2006 20:45:39)

...katera krema proti celulitu po vašem mnenju učinkuje oz. ste z njo zadovoljne. Še nikoli nisem kupovala kaj takega sem bolj mnenja da to ne deluje a vseeno bi poiskusila kaj preizkušeno dobrega ....saj veste da deluje ne le za v omaro.

Hvala za vaše odgovore!!

dory -> RE: zanima me... (15.5.2006 20:46:48)

Eh kje pa...probala in nc...nateg bi rekla....

dulcinea -> RE: zanima me... (15.5.2006 21:13:23)

Poleg kreme je treba tudi migat in delat vaje. Jst imam trenutno Niveo (šele 1 teden, zato ne vem kaki bodo rezultati). Če ne misliš nič delat, pol ej brezveze se mazat s kako kremo.

LP, D

Anonimen -> RE: zanima me... (15.5.2006 21:16:56)

menda je una dobra za masažo sivih celic ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lunca1 -> RE: zanima me... (16.5.2006 5:10:20)

Pomaga vodna aerobika.

dory -> RE: zanima me... (16.5.2006 6:49:58)

Poleg kreme je treba tudi migat in delat vaje

LP, D

aja? no mislim,da to vsaka ze ve, da brez vadbe+enormnih kolicin vode ni nic....ampak dejansko,ko se te prime celulit ne pomaga nic...moja svakinja je hodila na bolece masaze...dokler je hodila,se je stanje izboljsalo, koj je nehala se je celulit nabral nazaj...

Anonimen -> RE: zanima me... (16.5.2006 8:08:30)

To da je potrebna telovadba dobro vem. Le zanima me če kombiniraš z kako tako kremo ali pomaga ali je to vse le larifari?
In če - katero kremo ste imele ??

Lumpi -> RE: zanima me... (16.5.2006 8:20:20)

No, jaz imam in bom imela še naprej kremo od Loreala. Z njo sem bila še najbolj zadovoljna, rezultati so kmalu vidni.

katis -> RE: zanima me... (16.5.2006 9:18:47)

Jaz poleg fitnesa uporabljam Body sculp od Oriflame-a (1x dnevno) pa tudi Toning Cream na bazi morskih alg (tudi Oriflame, 1xdnevno).

Meni se rezultat precej pozna. Celulit se zmanjšuje, koža postaja prožnejša in napeta, struktura je izboljšana. Celo strije so manj vidne.

Vendar pa sama pazim tudi na to, da se ob mazanju vedno poskušama dobro zmasirati, ker mi je celo lekarnarica rekla, da ni toliko važna krema (ko sem ravno kupovala Vichy pred letom) ampak sama masaža in redna uporaba (1-2x dnevno).

Torej punce, veselo mazat. Kar vam pač pod roke pride. Al pa aktivirajte svoje drage, da vas konkretno premasirajo :)

Lp [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ženkica -> RE: zanima me... (16.5.2006 12:21:56)

Če bi bile rade brez celulita se zdravo prehranjujte in redno telovadite - to je pravi recept. Pa veliko tekočine je treba popit; pa ne mislim coca-cole. No, pri meni to vsekakor deluje.

Sedaj sem sicer nosečka in celulit se počasi a vztrajno nabira, ampak ni hudič, da se ga po porodu ne bom znebila.

Raznim kremicam pa jaz ne verjamem kaj dosti.

naniplus4 -> RE: zanima me... (16.5.2006 12:27:48)

Je že katera probala hypoksi terapijo? Baje se obnese, ampak če časopisom verjameš, se itak vse obnese.

Anonimen -> RE: zanima me... (16.5.2006 13:27:21)

pomaga, če piješ dosti vode. Krema? Prej bi rekla, da pomaga masaža s katero si vtiraš kremo noter.

Recept:
- piti vodo, vodo, vodo
- pod tušem si predel, kjer je celulit najbolj izrazit polivaj izmenično mrzla/topla voda - pospeši prekrvavitev
- po tuširanju si eno fajn olje vmasiraj na tem predelu.
- po masaži si predel še malo poklofutaš - da je koža rdeča.
- telovadba itak.

Tako delaš par mesecem in rezultat bo viden. Preverjeno.

Nosečniški celulit jaz ne štejem med celulit, ki se pojavi predvsem zaradi hormonov in ponavadi zaradi dojenja izgine. No vsaj meni je.

Stran: [1]