Talči -> RE: kaj kuhate 8 mesečnikom? (15.5.2006 22:51:20)
|
Moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je star sicer 9 mesecev, pa vseeno (tako sva jedla že pri 8 mesecih. Do 6. meseca pa sva se samo dojila): Dojiva se zjutraj in zvečer. Dopoldan dobi jogurt ali sadje, da zdrži do kosila. Kosilo med 12.00 in 13.00 - enako, kot ga jeva mi2 z možem, le da je manj začinjeno. Poskusili smo že praktično vse, razen npr. svinjskega mesa, kislega zelja, fižola. Kosilo zadnjih nekaj dni: - špageti z mletim mesom (75% govejega, 25% svinjskega - edina izjema) in korenčkom - brokoli juha, blitva+krompir, pečen osličev file - kurja juha s korenčkom, mesekom in cvetačo (kar gosta) - bučka + piščančji zrezek - brokoli juha, pire in špinača - riž, piščančji zrezki v smetanovi omaki in malo šampinjonov (minimalno za okus) - juha s korenčkom in rumenjakom, pire in sladko zelje - juha s korenčkom in kašo, kuhana zelenjava s kislo smetano - korenčkova juha, pečen krompir, pečen puranji zrezek - zelenjavna juha s piščančjim mesekom - goveji zrezek in kus-kus - kurja juha, teletina v omaki s korenčkom, polenta - špinačna juha, pire in kurja jetrca v omaki - korenčkova juha, zelenjavna omaka s piščančjim mesom in testenine (polžki) Popoldan pa še kakšno sadje ali jogurt, keks, rogljiček, kompot. Zvečer mlečna kaša in tik pred spanjem še dojenje. Upam, da sem ti dala kakšno idejo. Tudi meni bi še kakšna prav prišla.
|
|
|
|