odstavljanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

Alina_alin -> odstavljanje (15.5.2006 13:18:38)

Ali ste si iztiskale mleko, ko ste odstavljale od dojenja? Kako dolgo? Ste kaj posebnega "delale", da se ne bi več proizvajalo mleko? Ali ni tak, da če si pumpaš ven, potem spodbujaš nastajanje... Hm, prsi še nimam trdih, ampak se mi zdi da so malo "težje" - torej kdaj se odločit,da je treba it izstiskat? Ni mi za iztiskanje, pa tudi ne bi rada dobila mastitisa...
Hm, sem vas zasula s vprašanji... Vsaka informacija je dobrodošla glede tega, sem malo zgubljena pri tem.

pinkiponki -> RE: odstavljanje (15.5.2006 13:25:17)

Jst, ko sem jo odstavila nisem nič črpala, ker če boš preveč črpala, se bo delal nov. Pri meni ga je enostavno kar zmanjkalo, ker jo nisem dojila, pa sem ga imela še precej (nehali sva ker sm jst jemala antibiotike in ne zato, ker bi ga mi primanjkovalo). Mogoče si daj samo malo mrzlih obhladkov, če boš videla, da imaš kakšno bulico, ali pa si v skrajni sili iztisni samo minimalno, če je prehudo.

Vso srečo

renan -> RE: odstavljanje (15.5.2006 13:42:11)

skuhaj si zajbljev caj. v roku enega dne ti zmanjsa mleko.

Lp, Renan

SaaS -> RE: odstavljanje (15.5.2006 13:55:59)

Na koncu sva se dojila le še dvakrat na dan. Ko sva zakljucevala sem si mogoče vsega skupaj trikrat (vsak drugi dan enkrat zjutraj) malo izstisnila, ker me je bolelo. Teden ali dva je še zvečer malo popil in sva končala (pravzaprav je sam nehal pri enem letu.)

SaaS -> RE: odstavljanje (15.5.2006 13:56:54)

Ja, tudi jaz sem pila žajbljev čaj, če se prav spomnim.

Alina_alin -> RE: odstavljanje (15.5.2006 22:26:25)

Hvala za odgovore. Že pijem žajbljev čaj - še dobro, da ga mi raste na vrtu.
Lp!

Stran: [1]