Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zlomila sem si roko 15.5.2006 13:34:56
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Tole bo nekaj za drkota pa kakšno sliko mu pošl Zdej pa mal sočustvovanja: Ojej, Spliša, sej bo...
|
|
RE: zlomila sem si roko 15.5.2006 14:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, saj, pa za drkota še tole: na levi roki, torej tisti, ki ni v mavcui, imam pa trd palec, sklepi niso več gibljivi, gnoj mi pkozi izza nohta teče. bi me operirali v sredo, noht bi mi dol potegnili, ampak zdaj me ne morejo narediti totalnega invalida in so mi dali nov datum za operacijo, 2. oktober. če bom takrat še živa ali vsaj v trdnem stanju, ker zdaj se mi prst gnoji že ok lanskega oktobra, ko sem se urezala. tako, upam, da bo, drko. meni se res že fuzla. aja, mavec bom imela najmanj 5 tednov, lahko pa da mi bodo morali roko operirati čez en teden, to se bo še pokazalo. kolk imam pa zaenkrat še v pravo smer obrnjen. tako.
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 15.5.2006 15:10:52
|
|
|
|
Jančika_
|
No, samo da je kolk OK . Tisto se rado zakomplicira, še posebej, če padeš dol po vinogradu. Na rolerjih pa tudi.
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 15.5.2006 15:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika še posebej, če padeš dol po vinogradu. Ja, je treba bolj grozdje obirat, pa manj ga cukat zraven! Spliš
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 15.5.2006 15:29:00
|
|
|
|
mihelca
|
O smola, to pa ni prijetno,pa še desna roka Ena rožca zate!
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 15.5.2006 16:07:02
|
|
|
|
dory
|
ua splis...upam,da se ta desna kmal pocajta....medtem pa natrenirej levo :)...nkol ne ves,kdaj ti prou pride :)
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 15.5.2006 17:26:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Uuu splišni, to je pa res smola. Pa lih na rolanju Jah nč....naj ti čimprej minejo srbeči dnevi v mavcu
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 15.5.2006 18:22:38
|
|
|
|
karmy
|
jzt sm bla tud dons na rolarjih...in sem se tako lepo zložila v tivoliju seveda sem se lovila, in padla na mehko - na rit nič ni blo zlomljenega
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2006 19:33:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 15.5.2006 21:30:00
|
|
|
|
Anonimen
|
keberček, menda pomaga, če imaš šćitnike ... nekaj pravijo sedaj tako kar naenkrat.
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 15.5.2006 21:38:36
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni keberček, menda pomaga, če imaš šćitnike ... nekaj pravijo sedaj tako kar naenkrat. Pa za vsak slučaj še čelado kupi, v glavi je ogromno kosti....
|
|
RE: zlomila sem si roko 15.5.2006 22:23:16
|
|
|
|
urbancek
|
No, pa si potrdila moj negativni odnos do rolerjev. Me dekleti stalno gnjavita, pa me ne premakneta niti za milimeter. Čim prej se pocajtaj, naslednjič pa bolj počasi. - da te bo manj bolelo Lp
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 15.5.2006 22:26:56
|
|
|
|
Gina
|
Ojoj, spliš, upam da se kmalu pocajtaš.
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 16.5.2006 9:13:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Splišni,kako je danes?Še boli roka?Počivaš? Pet tednov mavca pa ni mačji kašelj!Pa še oparcija?To si se pa dobro udarila.
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 16.5.2006 9:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
se mi zdi, da malo manj boli danes. je pa smotano, ker si še modrca ne morem sama zapet. tako da čakam moža, da pride z vrtca (je že več kot eno uro, kar sta s tiborjem šla), da me obleče.
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 16.5.2006 9:22:27
|
|
|
|
Anonimen
|
U madona, to bo prostestiral Če bi moj tole slišal, bi mi takoj lastnoročno obe roke polomu
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 16.5.2006 9:25:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni se mi zdi, da malo manj boli danes. je pa smotano, ker si še modrca ne morem sama zapet. tako da čakam moža, da pride z vrtca (je že več kot eno uro, kar sta s tiborjem šla), da me obleče. Veš kaj,meni je pa kar hudo,no,ko si boga odvisna od drugih,da te oblečejo. Madonca,če začne goreti,kaj boš naga iz hiše tekla predn dočakaš tvojga,da te obleče
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 16.5.2006 9:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
pa ni treba, da začne goreti, dovolj je, ka kuzlo kakat prime. no, saj zdaj sem že odrešena.
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 16.5.2006 9:46:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni pa ni treba, da začne goreti, dovolj je, ka kuzlo kakat prime. no, saj zdaj sem že odrešena. Ma brez heca,prav v nezavidljivem položaju si,no.Reva saj še pri naravnem opravilu ko zapustš WC nisi samostojna. kaj kužika njej se ni treba brisat.
< Sporočilo je popravil neva6 -- 16.5.2006 9:47:15 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2006 13:26:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 16.5.2006 20:47:20
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: keberček Sam res, kako si boš pa ritko brisala ? Z gipsom?
|
|
RE: zlomila sem si roko 16.5.2006 20:48:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeee, papir ji mož natrga, naprej mora pa revica sama. Žalostna zgodba.
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 16.5.2006 21:00:15
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Neeeeeeeeeeeeeeeeee, papir ji mož natrga, naprej mora pa revica sama. Žalostna zgodba.
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 16.5.2006 21:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, baguska, točno tako. Za zjokat
|
|
|
|
RE: zlomila sem si roko 16.5.2006 21:01:52
|
|
|
|
ZARA
|
Zakaj pa ti jokaš, kurentk?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?