|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo za G..da ali ne
15.5.2006 8:12:40   
soncicaT
Zanima me ena stvar. Imam res super G - dr. Kopše Mojca. In ker se je res zavzela zame, ne vem a ji kaj podarit v zahvalo in če, kajuser posted image .

Ne vem namreč kako je v navadi.

Svetujte.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darilo za G..da ali ne
15.5.2006 8:56:09   
mateja 26
Jaz sem moji G. nesla bonbonijero in kavico in sicer,ko sem prišla na pregled po 2. porodu (in je veljalo za oba,ker sta eden za drugim).Se mi je zelo posvetila in pozorno spremljala med nosečnostjo,ker imam teževe s srcem.

lp mateja

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2006 9:05:44   
tincci
Jst sem tud eni sestri na infekcijski, k je bla fuuul prijazna, prinesla ta veliko gorenjko, do babce v porodnišnici mam pa tud namen enkrat it pa ji nesti kavo pa eno veliko Bajadero.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2006 9:15:35   
Anonimen
jaz bi nesla kakšno malo, lepo lončnico. kot rožice, samo da je za malo dlje kot šopek. se mi z6di, da je to primerno, ker res ne sme biti preveč, se mi ne zdi vljudno.

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2006 9:27:46   
KODA
Eno malenkost,eno majhno pozornost,za zahvalo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2006 9:46:05   
katarina2004
Se strinjam z ostalimi. Jaz sem moji g. kupila eno lusno majhno sliko in pa cvet soncnice in je bila zelo prijetno presenecena.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2006 9:52:43   
Anonimen
Jaz sem imela pregled glih pred novim letom in sem ji takrat nesla raffaelote. Bila je zelo vesela. Sicer sem proti darilom za zdravnike, ampak če se mi pa zdi, da ga res zasluži, potem pa se mi zdi prav.

Naša mama pa ima zdravnike za bogove in vsako leto pred novoletnimi prazniki kot kakšna izbeglica troga toliko vrečk svojim zdravnikom, da ji skoraj roke odpadejo... Pa ni še nobeden ne vem kaj izjemnega zanjo naredil...

(odgovor članu katarina2004)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2006 10:52:27   
pravljica
jaz bi ji nesla bonbonero merci...se mi zdi, da bi ji s tem vse povedala user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2006 11:04:12   
bombonček
Dobra ideja pravljica!

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2006 11:21:06   
Anonimen
Sama ne nosim nikoli nič.
Kadar sem zadovoljna, se prijazno zahvalim user posted image

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.5.2006 11:39:49   
dana
Ginekoliginji nisem še nikoli nič nesla. Sva pa z možem v porodnišnici dala babici in eni sestri na oddelku kavo, košarico s suhim sadjem in eno slikco za spomin. Sta bili ful presenečeni.

Drugače se pa tudi jaz samo lepo zahvalim za prijaznost. Če pa bi mi kateri od zdravnikov naredil res kakšno veliko uslugo bi mu najbrž kakšno malenkost nesla v zahvalo.

lp dana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.5.2006 11:54:06   
Bonnie_RR
Jaz nisem svoji g. nič podarila v zahvalo, sem se ji pa vseeno zahvalila za skrb in prijaznost.

Sem pa v porodnišnici dala obojnim sestram (otroškim in za mamice) in tudi zdravnikom skupaj majhno zahvalo v obliki darila, ker so tistih dolgih in tudi mučnih 16 dni zame in tamalega res ful lepo skrbele. Podarila sem jim pa kartico z zahvalo in slikco mojega user posted image in 2 veliki bombonieri (ker jih je bilo kar nekaj). 

Nimam nič proti majhnim pozornostim, če nekdo svoje delo res dobro in skrbno opravi, čeprav tudi samo zahvala veliko pove.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2006 12:59:51   
dulcinea
Saj zato so tam,d a ti pomagajo a ne? Pa da so prijaznji s tabo. Saj so plačani... Tudi ti jih plačaš z davki in prispevki.

Če pa misliš, da se ej zate posebej potrudila, potem bi ji jaz nesla kako bonbonjero al pa večjo čokoladi al pa kavico al kaj takega malega.

LP, D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.5.2006 13:04:18   
Udb
Ti ji kar podari kakšno malenkost, če misliš da si zasluži!

Če bi jaz podarila kaj osebju v porodnišnici (seveda glede na to, kako sem bila zadovoljna z njimi), bi bilo to ena velika palica. user posted image  Tako da vam kar zavidam, ko so vsi tako lepo skrbeli za vas - sigurno niste rodile v Nm.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.5.2006 13:21:24   
Vrtnica1
Ja, udb se strinjam s tabo. Jaz, neumnica, sem sestram v bolnici v NM, kjer so bile ene tri za šolski primer žensk, ki ne bi smele sploh v ta poklic, nesla kavo in bonboniero, moji G, sem se pa (samo) resda iskreno in upravičeno zahvalila. Žal sem ob odhodu iz porodnišnice naletela ravno na une tri cvetke, tako da se vredu sestram nisem mogla zahvaliti, žal niti babicam.
Na sploh sem pa proti darilom javnim uslužbencem. Tudi sama delam v javni upravi in nikoli ne sprejmem darila, ker menim, da je prijaznost del moje službe. Če je komu to odveč, si pa naj poišče drugo službo.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.5.2006 14:02:34   
BLAŽIKA
pri nas pa je prepovedano jemanje kakršnjih koli darilc v zahvalo , direktor je striktno prepovedal in se jih moramo kar otepat oz. branituser posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Vrtnica1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.5.2006 16:43:27   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica1

Ja, udb se strinjam s tabo. Jaz, neumnica, sem sestram v bolnici v NM, kjer so bile ene tri za šolski primer žensk, ki ne bi smele sploh v ta poklic, nesla kavo in bonboniero, moji G, sem se pa (samo) resda iskreno in upravičeno zahvalila. Žal sem ob odhodu iz porodnišnice naletela ravno na une tri cvetke, tako da se vredu sestram nisem mogla zahvaliti, žal niti babicam.
Na sploh sem pa proti darilom javnim uslužbencem. Tudi sama delam v javni upravi in nikoli ne sprejmem darila, ker menim, da je prijaznost del moje službe. Če je komu to odveč, si pa naj poišče drugo službo.

Vrtnica, imaš prav - ne smem bit nepravična! Ene par sester je bilo SUPER! Ene par jih je pa tako kot si rekla, zgrešilo poklic. Ni kaj! V glavnem so mi pa uspele zagabit tiste 4 dni v porodnišnici.

(odgovor članu Vrtnica1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?