|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamenjal me je za uzitke
14.5.2006 21:06:49   
KiSsMyAsS
Moj fant, ki ga imam rada ze 2 leti me je dobesedno zamenjal za svoje uzitke. Ko sva se spoznala sem vedela, da kadi travo in to, tut jst sm jo z njim use dokler nisva dobila otroka. Mali je star skoraj 8 mesecev, pa ga je on v tem casu 1x previl in oblekel, no z njim se je igral malo veckrat kot to. Odkar se je rodil, sva hodila na faks in on je tudi delal prek studenta kadar je kaj nasel. Kaksne 2x na mesec sem s tamalim sla domov k mami in takrat je izkoristil priliko ter pohajkoval zunaj ceu cas, jst pa sem doma cakala, da odpise na sms ali vsaj poklice, ker sem nora krava. Ko je prisel na MSN sem ga uprasala kje je bil in je rekel da pri frendu (ker vem kaj oni pocnejo v njegovem stanovanju tega nism odobravala in sm mu tut to povedla in je rekel da nebo vec hodil tja ampak bojo zunaj). Zadnjic sva sla ven in mi je rekel da rajsi kadi z mano, ter me seveda preprical da sva to naredila potem pa je rekel da ko grem domov bova chatala itd. Pa ga spet ni bilo. V petek naj bi praznovala najino obletnico - dobil je denar, ampak mi je kar naenkrat rekel naj grem domov. Seveda sm spakirala in sla. Po dveh dneh je prisel na net in se delal koda ne obstajam in sm ga uprasala kaj on sploh hoce kaj pricakuje pa je rekel nevem, I will smoke weed, nobody can stop me. Pol mi je se ene 100x reku da je weed zakon in seveda frendi, poklicala sm ga na telefon in ni meu niti minutke casa za mene, ker se mu je ven mudilo. Stokrat mi je ze obljubil da se bo spremenil in da je izbral mene in tamalga. Ampak vedno znova dokazuje isto, da mu frendi pomenijo vse. In da kao jst hocem njega spremenit, jst mu hocem sam povedat, da ce ma druzino more tut kej nardit za to. Sj ni star vec 15 let, obnasa pa se kot da je. Na zacetku je bilo vse drugace, zdej sm pa jst izpadla kot najvecji drek na cesti, ki ni vreden enga ****evga smsa ali klica. Po porodu sm se mal zredila in se trudim shujsat - skos mi govori da sm za njega lepa in nevem kaj se use. Ampak pol nevem zakaj mi to dela - sam boli me.user posted image  user posted image  Jst pa sama doma cepim skrbim za tamalga - da se ti zmesa. Nevem ka naj nardim cist sm iz sebe, jedla nism ceu tedn, najrajs bi se ubila, ampak mi je zau zarad tamalgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KiSsMyAsS -- 14.5.2006 21:12:15 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zamenjal me je za uzitke
14.5.2006 21:28:38   
Anonimen
Ne, ne boš se ubila!!!!!! Jasno?!??!? In zakaj ne? KER SI MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!
In zato odgovorna za eno malo nedolžno bitje, ki si ga spravila na svet in ki te neizmerno ljubi kljub vsem napakam, v tebi vidi svoje življenje. Zato, ker si dobra mama, ga ne boš pustila na cedilu. Boš pa pustila to ščene od dedca, ki ti razjeda živce in ga prepustila njegovim "užitkom", ki ga bodo pa slej ko prej pahnili v realnost, ki bo zanj precej kruta. Ko bo spoznal, kaj je izgubil, pa le glej, da ne boš popustila in mu dala še eno šanso. Te si po moje namreč ne zasluži za nič na svetu!
Kot sem razbrala, si dobra mama, lepo skrbiš za otroka, naredila si le to napako, da si podlegla njegovim besedam in si prižgala enega z njim. Vendar je čas, da se zamisliš, da ugotoviš, da takšna ne moreš biti vzor edini osebi na svetu, ki te občuduje in čas je, da se spremeniš. Ne kliči kretena, ne letaj za njim. Bodi srečna, da je on nareil konec, ker ti ga verjetno nikoli ne bi bila sposobna narediti. Glej na to tako, da ti je naredil medvedjo uslugo.
Dovolj si močna, da boš zaživela sama z otrokom in mu nudila brezskrbno in lepo otroštvo, ne pa da bo ob sebi gledal enega bedastega narkomana! A bi si tvoj otrok to zaslužil??? Če ga imaš rada tako, kot ima mati rada svojega otroka, potem odgovor veš. Mlada si še, ne zapravi svojega življenja z bedakom!!!!

Pa vso srečo!user posted image

(odgovor članu KiSsMyAsS)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2006 21:28:38   
TNT
sam da vidim če sem prav razumel...

tvoj fant je ostal na stopnji 15-letnika in ti bi se zarad tega ubila?

TNTadej

Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2006 21:28:50   
Magi*
oprosti, ampak tako zmedenga pisanja pa jaz že dolgo nisem brala. vidva res nista pri pravi.

sploh ne razumem, a vidva skupaj živita, al "četata" prek neta in tako vzgajata otroka, pa skup vn hodita in pol....user posted image user posted image user posted image

vzemi sebe v roke in ti njemu reci "Kiss My Ass".

že neštetokrat preglodana kost: spremenimo lahko samo sami sebe in nikakor ne drugega. in v vajinem primeru se  mora (vsaj) eden od vaju zresniti in začeti skrbeti za otrokove potrebe - ne mislim samo na preživetje, pač pa na celotno otrokovo okolje, ki mu bo omogočilo, da odraste v zdravo in trdno osebnost. pa na tem mestu trava niti ni največji problem, to je le beg iz realnosti. problem izhaja iz vajinega nezrelega odnosa.

a veš, da me zanima koliko sta vidva stara in kaj porečejo vajini starši na vse tole. saj babice in dedki ne morejo ravno ne opaziti malo čudnih razmer v vaši družini.

ti se boš morala odločiti, kaj hočeš od življenja zase in za tvojega otroka. če otrokovega očeta ne vidiš na tej sliki, bosta morala pač sama naprej. bolje sama in v miru, kot pa z njim in v stalni preganjavici.

mislim, a je to sploh lahko vse res?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2006 21:29:04   
soncece24
Ojej, nič kaj fina situacija. Tvoj fant je še en velik otrok, ki ne ve,kaj je družina, odgovornost... Če ti je kaj do otroka, pozabi na tega tipa. Vem da ti je grozno hudo, samo ta ni vreden tebe in malega. Odpikaj ga, zaživi na novo, on pa naj kadi travo, če mu paše. Očitno mu je do tega res več kot do vaju. Vem,da je hudo,ampak čas celi rane.... drži se!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2006 21:44:45   
KiSsMyAsS
No naj povem, ko je ena vprasala ce zivima skupaj. Jst sem sla zivet k njemu, zivi tudi z mamo in sestro, chetala sva le ko sem sla k svoji mami - ne zivi v istem kraju. Da nebo pomote da imava zvezo preko neta.

On nikakor ni slab do otroka in tut do mene ni bil slab, ampak nevem kaj mu pomeni ta presneta trava, vedno ko je blo kej narobe sm mu oprostila in pozabila na vse, zdaj pa vec nemorem ker je pokazal kaj mu vec pomeni. Ampak mi je full hudo, ker ga mam rada in mu to vedno pokazem. Njemu pa moje besede vedno manj pomenijo, nima vec casa in nevem kaj bomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2006 21:56:45   
Anonimen
Tud jaz sem mela prej tipa, ki so mu droga in frendi pomenili več kot jaz. In danes mi rata user posted image  če sam pomislim, da bi se slučajno zgodilo, da bi jaz s tem kretenom mela otroka!!!!
Dokler ne bo pač "prerasel" te faze, jaz sploh ne bi otroka temu izpostavljala, ne pa da še ti z njim kadiš! user posted image In tak "oče" pa je lahko še ne vem kako dober, ni v redu zgled otroku. Sam glede na to, kar si napisala, on zame sploh ni noben oče, obnaša se kot navaden najstnik! In ne boš verjela, tudi ti si lahko najdeš boljšega tipa!

"I will smoke weed, nobody can stop me". user posted image Namesto, da je to rekel tebi, bi moral svojim frendom reči I will take care of my family, nobody can stop me!!!

Ti pa se k sebi spravi, pa razmišljaj o svojem otroku, ne pa o nekem tipu, ki ni vreden da zarad njega potočiš eno samo solzo! Halo?!

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2006 21:59:25   
Marogica
Kot si že v naslovu napisala, te je tvoj partner pač zamenjal za travo in druge užitke. To je iz tvojega pisanja sodeč pač dejstvo.Tvoja DOLŽNOST je, da se toliko skuliraš in začneš trezno razmišljati, kaj bo to tebi in otroku prineslo v prihodnosti. Najbrž ne veliko, razen, da boš skrbela za dva otroka-malčka in tvojega nezrelega, zasvojenega partnerja.
Zbrihtaj se, se zopet odseli, k mami, ali kamorkoli in ne hodi več nazaj. Pa ne govori, da ni slab do otroka in tebe!!!Že samo dejstvo, da kadi travo in je več zunaj s prijatelji kot doma, pa da je samo 1x previl otroka, ni ravno znak, da je dober do vaju. "Dober" pomeni tudi, da zna človek prevzeti odgovornost zase in za družino, če jo ima. In tega tvoj partner vsekakor ni sposoben. Pa "dober" (po tvoje) gor ali dol.
Punca, resno, vzami pamet v roke, zavoljo otroka, če ne zaradi sebe. To nedolžno bitje si samo ne more in ne zna pomagati, zato je to tvoja dolžnost. Dokaži, da je vsaj mama(ti) toliko odgovorna in prisebna, če je že oče neodgovoren do kraja.
Mi je žal zate, predvsem pa za malega srčka.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2006 22:11:39   
Anonimen
Če bi bila jaz na tvojem mestu bi mu že zdavnaj rekla zbogom. On je nezrela osebnost in ni sposoben vzgajat otroka, A ti bi upala pustiti sina v njegovem varstvu, ko bo zadet? Glede nato, da navajaš, da ga imaš zelo rada in navkljub vsemu je in bo še zmeraj oče tvojega sina, ga lahko poiskusiš prepričat da gre skupaj s tabo na razgovor na  Vir ali pa v kakšno drugo ustanovo, ki se ukavrja z zdravljenjem odvisnosti. A dvomim, da bo pripravljen it, zato svetujem tebi, da vsaj ti z temi bedarijami prenehaš, saj si tvoj otrok zasluži, da ima vsaj mamo zrelo in odgovorno, če že očeta ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.5.2006 22:17:14   
Anonimen
Ko berem to tvojo zgodbo,dobim občutek,kot da bi brala svojo zgodbo,če se stvar pri meni januarja ne bi končala.
Tud moj,zdaj že nekdanji fant,je kadil travo.Na začetku se men ni zdelo tako strašno.Potem so mu bili kolegi na prvem mestu,nato šele jaz.In ni bil preveč srečen,če sm prišla v njegovo družbo,ker kajenja trave nisem odobravala.Potem je začel kaditi pred mano,pa sm vse skupi tiho prenašala.Potem sma večkrat mela mal večje pogovore,pa se je stvar mal izboljšala.No,tko izboljšala,da sma rekla,da boma začela delat na bebici,ker nama gre tko dobro.Tko sm jaz pustila tabletke.Postal je ful depresiven,trave ni več kadil,sam najin odnos je postal slabši.Otroka,ki sma si ga prej tko želela,zdaj ni več niti omenjal.Potem je začel spet kadit.Nisma bila več cele dneve skupaj,šla sem nazaj domov,on je začel hodit na kosila in na žure s kolegi.Nonstop ga je vlekla ta prokleta trava.Potem se je začel zadevat tud poleg mene,in vseeno mu je postalo,kako se jaz počutim.Nonstop se mu je mudilo,seksala sma,ko je on zmogel,šla sma kam,ko je on želel...moje življenje je izgubilo smisel,ampak bila sem ob njem,ker sm ga ljubila.In se bala izgube.Veliko mi je pomenil,čeprav sm v srcu čutila,da je to najmanj,kar si zaslužim.Prišel je čas okrog novega leta.Jaz sm se ga oklepala močno,kot še nikoli,on se pa je odločil,da bo novo leto raje dočakal s kolegi,kot z mano.Mirno sm sprejela in šla k kolegici,z vlakom,v okolje,ki ga sploh nisem poznala.Preveč me je bolelo,in moral sm oditi.Pred odhodom mi je obljubil sam najin večer,sam najino novo leto.Lepo sma pripravila,potem pa se je napil,in še nakadil trave,da je raje objemal školko,kot mene.Nisem vedela,da je bilo to zadnja najina noč.Odšla sm.In dočakala leto 2006 drugje.Ko sm se vrnila,sm občutila ta hlad,ki je zeval iz najinega odnosa.Redko se je še spomnil name.Ko sm ga poklicala,se mi je zdelo,kot da se pogovarjam s popolnim tujcem.In kaj sm si zaslužila,v tem času,ko sm mu bila tko zvesta in sm ga ljubila s vsem srcem?Na koncu sm dobila sam en sms,da ne morma bit več skupaj,ker si jaz zaslužim boljše,pol se pa ni hotel niti pogovarjat več z mano.In s takim bi mela otroka?Groza!In zlo težko mi je blo zadnje mesece,nonstop sm iskala resnico,neke besede,...zdaj je lažje.Vem,da je za vse bila kriva trava.In tud pri teb je.Nisi ga vredna,vrjemi.In otrok si zasluži boljše otroštvo.Pripravljena sm ti stati ob strani,da se rešiš te težave.Če me želiš,napiši sodaj.Bom kasneje pogledala,pa se ti javim na z.s.!
Držim pesti zate...

Neposredna povezava do sporočila: 10
14.5.2006 22:30:16   
bobek05
oprosti punca, ampak daj skuliraj se in pusti fanta! Razumem, da je oče tvojega otroka in da ga imaš ful rada, ampak te štorije sama še predobro poznam - NIKOLI se ne bo spremenil če sam ne bo hotel. Verjami mi, ker sem v to tudi jaz verjela pri svojem bivšem. In največja fora je bila v tem, da sem resnično verjela, da četudi je baraba in me je prizadel na 101 način, da bo dober oče najinemu otroku če bi ga imela. Madonca, sem bila totalno smotana! user posted image  Pa kaki dober oče, če je imel preveč problemov sam s sabo (pa tudi frendi, pa alkohol, da druge babe odmislimo...). Bil je IDIOT in to je tudi tvoj fant, pa če je še takšen super fant, pa dobra duša, pa ima zlato srce in ne vem kaj... Če bi bil vse ali pa VSAJ 1 od naštetega, potem bi bil s tabo in z vajinim otrokom in ne bi letal okrog kot "15-letnik" in kadil travo.

Misli na svojega otroka in ga pošlji nekam. Ne bi rečt, da kajenje trave NI odvisnost, ker nisem po župi priplavala. Te finte "lahko neham kadarkoli hočem" si lahko v rit vtakne, ker tak človek samo sebi naklada. Če mu je res kaj do vaju, naj gre na zdravljenje, se spravi k pameti in se vama posveča - pa s tem ne mislim VEČ kot svojim prijateljem, ampak SAMO vama. Vidva mu morata biti na 1. mestu in potem DOLGO DOLGO nič...

Oprosti, ker sem bila malo ostra, ampak verjami mi, da te razumem. Nič ne bo bolje, dokler se sam ne bo spremenil, zato prekini z njim. Menda ne želiš, da tvoj otrok odrašča v takšnem okolju, ob takšnem očetu, ki je in ga ni... Bolje vama bo brez njega.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.5.2006 22:53:23   
rija
Zdaj pa ne vem, če smo me brale isti postuser posted image

Hudiča, a berete samo to, kar vam je všeč???

Zafiksanca sta oba! Sorry na izrazu, ampak jaz takih ljudi enostavno ne spoštujem.

Imaš nekaj najbolj dragocenega, kar je možno na tem svetu imeti: OTROKA!

Ti pa kadiš z enim luzerjem? No, oprosti, luzerja sta itak oba.
Punca, poberi se skupaj, nehaj se fiksat in poskrbi za nebogljeno bitjece tako, kot si zasluži!

In kiss my ass če se mi smiliš!

Neposredna povezava do sporočila: 12
14.5.2006 23:00:30   
Anonimen
Po 4-ih letih slepljenja, da bo bolje, sem tudi sama pustila svojega "žurerja" in "pušača".

Sama sem ostala z 1-letno hčerko in mi je trenutno super!

Glavno je samo to, da spredvidiš, da se taki ne spremenijo. Če kadijo leta in leta (pa čeprav malo, tako kot je moj) imajo že tako uničene možgane in voljo in motivacijo za pravo, resnično življenje, da brez tega enostavno ne morejo več.
Tako, kot je napisala aninimna-tudi če nehajo kmalu padejo v konkretno krizo, saj se kar naenkrat začenjajo soočati s svojim življenjem...
Težko je. Uspe le, če je tip močan karakter in ima zraven močno željo, da bi živel brez tega. Seveda morajo odpasti tudi vsi prijatelji in znanci, s katerimi kadi. To pa najbrž že veš, da pri moških ne prid tako zlahka.

Uglavnem, imaš otroka, si mama. In ti in on si zaslužita ob sebi ZRELEGA, ODGOVORNEGA in PAMETNEGA moškega!

Želim ti veliko sreče!

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.5.2006 23:07:00   
Anonimen
KiSsMyAsS, tebe se spomnim še iz "prejšnje generacije" nočnih klepetov in ti povem, da si se mi ves čas zdela fejst punca. In da se mi tudi še zdaj. Ampak k tvojemu problemu...
Na prvem mestu bi ti položila na srce, da si dopovej, da ne živiš ZA svojega partnerja, ampak kvečjemu Z njim. Živiš ZASE in sedaj, ko si mama, ZA svojega otroka. Nobene druge pravilne variante ni. Kar pomeni, da moraš misel na samomor zaradi partnerja izbrisati iz glave, saj to ni nič drugega kakor nesmisel.
Druga stvar - kajenje marihuane. Če tvoj partner kadi in si to vedela že takrat, ko sta začela vajino zvezo, potem mu zdaj ne moreš in ne smeš tega očitati. Vzela si ga takšnega, kakor je. Da zahtevaš ali da pričakuješ, da bi ga spremenila, nima smisla. Spremenil se bo samo sam, če bo to hotel. Če ne bo, potem tudi ti ne boš nič dosegla.
Kakor pa sama verjetno veš, kajenja marihuane ne moreš enačiti z ljubeznijo. Praviš, da si tudi sama kadila, torej veš, da to še ne pomeni, da nekoga nimaš rad-a. Je pa res, da je obnašanje tvojega partnerja nezrelo, glede na situacijo, v kateri ste.
Ogromno stvari se moraš vprašati glede tega. Sta si otroka želela oba, samo ti ali je bil preprosto nenačrtovan, pa sta/si ga obdržala? Odgovor na to ti lahko veliko pove o njegovem odnosu do otroka in družinskih obveznosti nasploh. In glede na odgovor si lahko sama pri sebi razčistiš marsikaj za vnaprej. Ali s takim partnerjem želiš ostati ali ne? Koliko si pod njegovim vplivom glede kajenja - glede na to, da te je prepričal, da si ponovno prižgala tudi ti? Kakšno ceno si pripravljena plačati za to, da ostaneta skupaj in kakšno za to, da se razideta? Kaj bi bilo/bo v kateremkoli primeru z otrokom?
Zaenkrat ti predlagam to, da se čimprej dobi z njim. Otrok naj bo zraven in partner naj takrat ne bo "zadet". Zahtevaj pogovor in preceni potem. Če se ne bo želel pogovarjati, ti predlagam, da zaključiš s takšno zvezo, saj je očitno, da imaš drugačne prioritete kakor on. Če se pa bosta pogovarjala, potem mu pa jasno in glasno povej, kaj od njega in od vajine zveze pričakuješ in mu povej, da od tega (že zaradi otroka, če ne zaradi sebe) ne boš odstopila. Direktno ga vprašaj, če vama je to sposoben nuditi ali ne. Če bo rekel, da je, potem mu daj "poskusni rok". En teden je premalo. Vsaj en mesec. Če sta toliko časa skupaj, potem dodaten mesec ne pomeni veliko.
Če se bo dogovora držal, potem imata še možnost, da vama uspe, v kolikor mu še zaupaš. Če se ga ne bo, potem nima smisla, da se slepiš. Ne tekmuj z drogo, ker boš izgubila. Žalostno, ampak resnično.

Neposredna povezava do sporočila: 14
15.5.2006 0:27:39   
Laubica
Jaz se pa podpišem pod rijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.5.2006 7:35:19   
dory
Oprosti ampak kako upas tkole razmisljat kljub temu,da ves,da imas za sabo eno mikeno dragoceno bitje??? Zame nisi nic boljsa kot on...

Sem pa imela enega takega luzerja zakajenega, s tem,da je to spretno skrival pred mano...ko sem izvedela, me je skor kap,izpadla sem pa jaz prevec zavrtauser posted image ...ko sem zanosila,sem ga sam brcnila tja,kamor si zasluzil....kaj ti nuca zakajen tip, zeljan svobode in prijateljev...cudim se tebi, da to toleriras...torej ti je tako vsec...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.5.2006 9:17:10   
Anonimen
KiSsMyAsS, tebe se spomnim še iz "prejšnje generacije" nočnih klepetov in ti povem, da si se mi ves čas zdela fejst punca.

Ja, jaz se te tudi spomnim in prav nič me ne čudi, da se je stvar takole obrnila...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
15.5.2006 10:09:25   
Anonimen
No, oprosti, zdaj moram pa sama sebi replicirat, ker sem prej nekaj bruhnila ven, za kar sploh ni bilo potrebe in ti nič ne pomaga. Oprosti.

Torej, kaj narediti? Samo eno stvar, pustiti tistega najstnika, naj se zabava po svoje. Boš pač mati samohranilka. Ampak nekako se mi zdi, da ti tega še pri sebi niti pod razno nisi razčistila. Matr...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.5.2006 11:14:34   
Anonimen
Mislim, da oba potrebujeta strokovno pomoč.

Neposredna povezava do sporočila: 19
15.5.2006 11:42:35   
alenkica
Zakajenec pa res ni pravi oče. Če nima časa ne zate ne za otroka je zelo maloo vreden. Ti ga lahko imaš rada. Kaj pa on tebe ima? Ali mu je mar le za to da se bo zafiksal v družbi prijateljev? Očitno ja, če ne gre s tabo,ko greš k mami ampak on lepo sam uživa.

Pa vedi, da se taki ljudje niso pripravljeni odpovedati svojim navadam, tudi če ne jemlje drog, ampak samo kadi. To je ZASVOJENOST, ki se je ne bo odvadil, ampak bo zmeraj pomembnejša od tebe.

Pojdi proč in se reši preden je prepozno, sploh pa misli na otroka.

Poznam tak primer, le da je to bilo pri moji sestri, otroka pa hvalabogu še ni imela z njim.

Upam, da boš kmalu napisala, da si šla proč. Srečno!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
15.5.2006 13:02:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alenkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
15.5.2006 18:36:41   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: KiSsMyAsS
Zadnjic sva sla ven in mi je rekel da rajsi kadi z mano,

Eni zelo propagirajo, da trava ni škodljiva. Ja, mogoče za telo, je pa zelo škodljiva za duha in za medsebojne odnose. Samo na to se rajši pozabi, ker je potrebno poveličevati užitke.

No. Ti pa sedaj čutiš posledice "neškodljivosti". Če boš nadaljevala svoj način življenja pa jih bo še močneje (jih že sedaj) čutil tvoj otrok.

Bi rada nasvet kako spremeniti tvojega partnerja? Ja, tako pa ne gre. Takšnega nasveta ni nikjer. Še kako se sama spremeniti je težko svetovati, kaj šele za nekoga, ki ne vidi in je ujet v objem .. . Ja je pot. Samo itak ne bi verjela.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 15.5.2006 18:39:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 22
15.5.2006 21:33:38   
TNT
Eni zelo propagirajo, da trava ni škodljiva. Ja, mogoče za telo, je pa zelo škodljiva za duha in za medsebojne odnose

Ta je pa mal huda...

TNTadej

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.5.2006 6:51:21   
dory
Trava je skodljiva...noben mi ne bo reku,da ni...tisti,ki jo kadijo, pa itak da morjo propagirat zase in svoje dobro....

(odgovor članu TNT)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.5.2006 9:53:20   
TNT

IZVIRNO SPOROČILO: teja.

Trava je skodljiva...noben mi ne bo reku,da ni...tisti,ki jo kadijo, pa itak da morjo propagirat zase in svoje dobro....

nč bat... vidim da vse najbolje veš, tko da res ne bom nč reku

vseen uživej!

TNTadej

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?