|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROSIM ZA NASVET
14.5.2006 17:21:21   
Anonimen
Lep pozdrav vsem mamicam, tistim začetnicam in tudi tistim, ki jim še ni uspelo!
Na začetku bi se rada zahvalila za vse vspodbudne besede prejšnji teden, ko sem vam pisala, da je test pokazal pozitivno pred pričakovanouser posted image !
V petek sem imela preged in sem noseča baje 4.5 tednov! Ko, me je G. dala na UZ me je bilo tako strah, da se spet nebo nič videlo, saj sem imela dec. SS!
Imam pa nekaj vprašanj in prosim, če mi lahko katera odovori, da bom lažje preživela te 3 mesece, ki so zame najbolj nevarni!
-Je že kateri pokazalo v 5 mesecu na UZ takšno črno pikico(to naj bi bil plod)
-Imam grozne bolecine v jajčnikih in se bojim da bo spet kaj narobe. Mogoče je katera izmed vas, da jemlje dabroston v nosečnosti, ker ga pri nas ni za dobit in moram čimprej nekam čez mejo po njega?
Pred 4 leti sem bila noseča in sem šla naredit splav, ker so bile razmere nemogoče, da bi obdržala otroka, lansko leto novembra mi je uspelo zanosit po dabrostonu in klomifenu, ampak sem imala decembra SS! Če imam jaz 0 negativno krvno skupino, bi baje morala pred 4 leti dobiti inekcijo, ampak jo nisem ker so zdravniki napisal na moj karton da imam pozitivno, v resnici pa imam negativno. Decembra so mi dali to Inekcijo po SS , ampak tam ko sem pred 4 leti delala SS trdijo da imam pozitivno, tu pri moji zdravnici pa imam 2 izvida z negativno-JE MOŽNO DA SO ME ZDRAVNIKI Z. KER MI 4 LETA NAZAJ NISO DALI INEKCIJE IN BI DECEMBRA MEN NE IZUMRU PLOD? BI DANES IMELA ŽE TRBUŠČEK? MOJA ZDAJŠNJA ZDRAVNICA ŠE TEGA NE VE, JUTRI GREM DO NJE, DA JI TO POVEM!
Punce, upam da ste me razumele kaj sem hotela s tem povedat in vprašat!
Naj mi odgovorijo tudi tiste, ki so tudi imele SS pa so spet zanosile-kako je potekala nosečnost!
Vsem pa ,ko se trudite okoliuser posted image ,  naj povem da glavo poklonci, bodite čimbolj sproščene, ko nastopi OV, imejte upanje in enkrat vam bo uspelo!
Lep pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROSIM ZA NASVET
14.5.2006 17:31:30   
Anonimen
Oj!

Najprej se pomiri, ker stalno tuhtanje kaj gre lahko narobe in kaj je šlo narobe samo škoduje tebi in pikici.
1.Če si šla pred 4 leti na splav, si ga verjetno delala pred 12 tednom, tako da neke potrebe po injekciji še ni bilo (ker je bilo potencialnih protiteles premalo); sploh pa se ne ve kakšen Rh faktor je imel plodek (če je bil negativen je tako ali tako ne bi potrebovala); zato mislim da je res brez veze da se zdaj s tem obremenjuješ.
2.Če ti ginekologinja ni predpisala Dabrostona ga ne potrebuješ (moje mnenje).
3.Meni se še v 7. tednu ni nič videlo na UZ, tako da se pomiri!!!

Res se probaj čimbolj umirit in UŽIVAJ v nosečnosti (jaz pogrešam te čarobne trenutnke)!!!!!!!!!!!!!!!

Lep pozdrav in čestitam za user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2006 17:38:06   
Anonimen
Meni se je v petek videla ta črna pikica in je G rekla da se nekaj vidi, ampak kaj če ni to-to
Pa dabroston mi je predpisala, ampak moram nekam čez mejo po njega, pa ne vem kam točno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2006 18:05:32   
tinatona
Lepo se umiri in počakaj na kontrolo. Saj če je bil test pozitiven si noseča. Je pa res prezgodaj za UZ. Zato ga ponavadi delajo šele okoli 8.tedna.

Po moje greš lahko tudi v Avstrijo. Tukaj imaš kontakt za Boroveljsko lekarno.

04227/2225 in mail adler@apothekeferlach.at

A-9170 FERLACH, HAUPTPLATZ 16

Lep pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2006 19:35:04   
lana38
Jaz sem videla črno pikico v 6. tednu. Če je UZ naprava dovolj kvalitetna, se vidi že od 5. tedna pikica.
LP

lana38

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?