|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neja je shodila
13.5.2006 12:44:37   
Barči78
No pa da še jaz povem, kako zelo, zelo sem ponosna na Nejine prve samostojne korake. Pri 10,5 mesecih je naredila sem pa tja kakšen korak, sedaj pa vedno več, v enem tednu je prišla iz 5 na 20 korakov, sedaj pa kar po cel dan malo hodi naokoli, počasi in previdno. Sicer ni še čisto stabilna, na koncu ponavadi pade na rit, taki so pač začetki. Važno pa da ima voljo, glede na njeno izhodiščno stanje, ker je bila dosti težek primer hipo in hipertonika, napovedi na začetku niso bile ravno blesteče, nekatere ste verjetno brale, kako žalostna sem se vračala iz fizioterapije, ker nikoli ni bilo dobro.

Tako, da mamice, če so imeli otroci kakršnekoli težave pri ali po porodu, ni takoj za obupat. Midve sva veliko telovadile, pa je to obrodilo sadove.

Neja, res sem ponosna nate in te imam zelo rada. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neja je shodila
13.5.2006 12:46:38   
Seven*
Uf kako zelo sem vesela za vaju!!! Hitra je, hitra!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2006 12:46:58   
pravljica
bravo neja user posted image  komaj čakam, da bomo tudi mi začeli šteti korake user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2006 13:00:59   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image , Neja! To je res vzpodbuda za vse, ki hodimo na NFTH.

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2006 13:28:28   
PiaM
user posted image  Super in bravo za obe!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2006 13:54:08   
KODA
user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2006 13:58:03   
Anonimen
Bravo za Nejo, in bravo za mamico, ki se je ves čas tako trudila! user posted image user posted image user posted image
Res sem vesela za vaju!

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2006 14:00:25   
cmokec
Neja, čestitke user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2006 15:19:22   
lelaval
Sem ful vesela ob taki novici. user posted image user posted image  Čestitke za najine prve korake. user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2006 17:07:05   
dory
No to sem pa prou vesela....ce je se tako hopeless case pri terapevtkah mi je se bols,da otrok sam pokaze kaj zmore in zna...tooooo Nejauser posted image user posted image user posted image

Tebi mami pa se je obrestoval ves trud in skrbi ane :)...res sem vesela!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.5.2006 20:17:17   
POKPOK
user posted image user posted image user posted image za tvojo Nejo.
Ne morem opisati občutka veselja ob tej novici. Kot, da je to zmaga vseh nas, ki se borimo s user posted image , ko odhajamo z NFT. Res si mi polepšala vikend.
Zdaj pa se pokažita tisti pametni zdravnici.
Še enkrat čestitke.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.5.2006 21:40:26   
Eviii
očitno čudeži obstajajo, dohtrji so pa samo ljudje...
bravo neja in kar tako naprej user posted image user posted image user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.