Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 13.5.2006 14:05:54
|
|
|
|
tinatona
|
Ja itak... Komi čakam da bom dala sinu ime Venčeslav . Sej tam sem se že med nosečnostjo full nasmejala.
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 13.5.2006 17:11:45
|
|
|
|
sašaš
|
Večina imen je itak - ampak med njimi sta pa tudi 2, ki sta meni full všeč (samo mojemu nista )! To sta športnica Tamara ali poslovnež Lenart.
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 13.5.2006 22:20:30
|
|
|
|
sezam
|
Jao jao, kaj dobim.
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 13.5.2006 22:23:02
|
|
|
|
KODA
|
me je skoraj sr prijel,ko sem to videla
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 14.5.2006 10:41:05
|
|
|
|
vampirka
|
A se to nekdo heca (v uredništvu večera, mislim) ...pa ta imena niso več na seznamu novorojencev zadnjih 50 let!
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 15.5.2006 21:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha ha ha... Sin Servacij in hči Genovefa.
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 16.5.2006 11:23:53
|
|
|
|
LUNA06
|
O hudo, jst bom pa mela sina Justina in hči Esmeraldo. Aja pa še to, med poslovneži moje punčke sploh ni.
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 16.5.2006 20:05:34
|
|
|
|
frrrr
|
hehe... za : alfonz, despot, kazimir, avguštin, pankracij, rupert, veselko, viktor, umberto, lovrenc za : alojzija, esmeralda, ljudmila, silvana, margareta, rozalija -> zmagala sta esmeralda in kazimir če dam pa svoje krajše ime (gabi, namesto gabrijela): za : orson, pavlin, mohor, valter... tut čudna za : nastja, larisa, zora... mal boljša
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 19.5.2006 17:41:23
|
|
|
|
jasnika
|
ja če bom dala tako ime otroku me bo zagotovo zasovražil
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 19.5.2006 17:47:56
|
|
|
|
Tejči
|
Športnik: Cvetka Karmen Larisa Monika Nastja Romana Tonija Umetnik: Alenka Blanka Fanika Greta Herta Ivana Klara Mateja Pora Ranka Sabina Tanaja Urka Vanja Zmaga Poslovnež: Andrejka Bernarda Elvira Hermina Ksenija Magdalena Norina Sabrina Tatjana Politik: Zora Znanstvenik: Aleksija Glorija Karlina Maksima Polona Evo, to mi je vrglo ven za punčko-še niti ni tako slabo Športnik: Aleksej Bernard Erazem Feliks Henrik Kamilo Mohor Nikola Oskar Ronald Simon Timon Vanko Umetnik: Rino Stan Tomi Veno Poslovnež: Astor Bartol Gojmir Lenart Maksim Primo Teodor Urlik Vincenc Zdenko Politik: Oton Znanstvenik: Orson Silvo Visko To pa za fantka Samo, če bi Mia imela lulčka bi bila Maj.
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 20.5.2006 14:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 20.5.2006 15:32:44
|
|
|
|
Alisa
|
Ojoj sama čudna imena!
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 22.5.2006 14:12:25
|
|
|
|
supermami
|
Katastrofa od imen. A vidi kdo kakšno pametno ime??? ŽENSKI: Športnik: Andrejka Bernarda Elvira Hermina Ksenija Magdalena Norina Sabrina Tatjana Umetnik: Ivona Kevin Pavla Poslovnež: Aleksija Glorija Karlina Maksima Polona Politik: Ivona Kevin Pavla Znanstvenik: Suzana Vlasta ALI PA MOŠKI: Športnik: Astor Urlik Umetnik: Alojz Boris Davor Kevin Lazar Marko Peter Ranko Tamir Zmago Poslovnež: Orson Silvo Visko Politik: Alojz Boris Davor Kevin Lazar Marko Peter Ranko Tamir Zmago Znanstvenik: Pavlin Stanko Valter Predlagam, da greste na stran Statističnega urada Slovenije in si tam izberete, sicer že objavljano, a vsaj "užitno" ime.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?