Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec v Grosuplju VVZ Kekec 17.5.2006 12:35:18
|
|
|
|
Lu
|
Mi smo bili tudi sprejeti. Mogoče bosta pa v isti skupini. Lahko ti samo povem, da kolegica plačuje za svojo tam nekje od 30.000-35.000,.. sit. A se poznamo mogoče?
|
|
RE: Vrtec v Grosuplju VVZ Kekec 21.5.2006 23:25:31
|
|
|
|
pika**
|
Midva tudi prihajava jeseni v jasli v VVZ Kekec. Sploh ne morem verjeti, da sem dobila vrtec že prvo leto.
|
|
RE: Vrtec v Grosuplju VVZ Kekec 22.5.2006 1:26:47
|
|
|
|
pika**
|
Sem šla na spletno stran in preverila ceno - 98.000 za I. starostno skupino . Ni to malce preveč ?????
|
|
RE: Vrtec v Grosuplju VVZ Kekec 23.5.2006 20:51:07
|
|
|
|
Anol
|
Živ, To sem tud jaz videla potem na spletu, samo mi je bilo rečeno, da lahko plačuješ maksimalno 80% od tega zneska oz. odvisno v kateri razred padeš, lahko tudi manj. Po nekaterih občinah pa lahko uveljavljaš še dodatno znižanje če odplačuješ posojilo za stanovanje. Tud jaz sem bila zelo presenečena, da smo dobili in ko smo neki razmišljali, da bi mogoče počakali še eno leto, ker imam varstvo drugače pri dveh babicah in dedkih, so nam povedali, da drugo leto 100% ne bi dobili če bi zavrnili, ker drugo leto pričakujejo še večji naval. Mogoče se pa res vidimo v vrtcu, koliko je tvoj pikec star, moj bo avgusta že dve leti. Kako čas beži.
|
|
RE: Vrtec v Grosuplju VVZ Kekec 23.5.2006 20:56:14
|
|
|
|
Anol
|
Živ, Mogoče se pa res. A, mogoče živite v Sončnih dvorih? Upam samo, da bomo prišli čim bolje skozi kar se tiče cen. Mislim pa da bomo morali kaj več plačevati, ker so jasli kar krepko dražje od vrtca. Upam samo na najbolje, če bi plačevala samo 35 jurčkov bi bilo odlično, mislim glede na informacije, ki sem jih dobila od drugih. Kdaj se greste vpisat v vrtec, mi mogoče v četrtek?!
|
|
RE: Vrtec v Grosuplju VVZ Kekec 23.5.2006 22:22:18
|
|
|
|
pika**
|
Tudi jaz sem slišala , da če bi letos zavrnila vpis, bi me drugo leto 100% črtali z liste. Imam namreč urejeno varstvo do prihodnje jeseni in to samo zato, ker so mi že pri vpisu rekli, da je zelo malo možnosti da bi dobila pozitivno rešeno vlogo. No, to je bilo preden se je začel graditi novi vrtec v Grosupljem. Skratka, midva se greva vpisat že jutri , babi pa je prosta od 01.septembra dalje in gre lohka žurat. Sem malce spraševala naokoli, pa so me samo čudno gledali ko sem omenjala olajšave pri ceni vrtca zaradi kreditov ( kar imajo npr. v LJ za tiste , ki so prijavljeni v LJ ).
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?