Zaskrbljena, prestrašena,... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav

Sporočilo

Liona -> Zaskrbljena, prestrašena,... (12.5.2006 18:27:14)

V šestem tednu sem pred nekaj dnevi imela prvi UZ. GV je vidna, velika že čez 20 mm, RV je vidna, plodek viden, tri mm, ni pa utripa. Naslednji pregle imam čez en teden. Malo sem prebirala po internetu o tovrstih zadevah in prišla do spoznanja, da je moja GV že precej velika, plodek pa v primerjavi z njo čisto majcen, utripa ni... Zdaj me grabi panika, strah, občasno jokam... Vem, potrebno je počakati. Ampak mene tako skrbi! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] G mi ni ničesar rekla. Le to, da je kontrola čez en teden in da utrip takrat morajo zaznati! Krvavitve ni. en dan sem imela le malo izcedka, ki pa je ponehal...

sjug -> RE: Zaskrbljena, prestrašena,... (12.5.2006 21:17:20)

Liona držim pesti zate in tvojo pikico.

Novopečena -> RE: Zaskrbljena, prestrašena,... (13.5.2006 11:35:28)

tud jaz drzim pesti!!!
pa ne sekiraj se še dokler ne veš!!!

tinaaja -> RE: Zaskrbljena, prestrašena,... (13.5.2006 20:16:49)

Zdaj pa najprej trikrat vdihni in si reci: vse bo ok. S tem, da se sekiras ne delas dobro se sebi ne pikici. Na zalost tudi ne mores vplivati na to, kako se iztece. Zato lahko samo verjames in upas, da bo vse OK. Kar se tice velikosti je meni Pusenjak - ko sem bila ravno tako zaskrbljena, hmm bolje receno panicna, rekel, da glede na to, da plodek v tej starosti raste od 1-2mm na dan, nimam kaj skrbeti. Laho je prislo do zanositve kaksen dan kasneje.
Jaz vem, da v naslednji nosecnosti ne bom sla na pregled pred 8 tednom ravno zaradi takih skrbi. ker bi se sekirala tudi ce ne bi bilo nic narobe in bi bilo vse primerno tistemu obdobju. Zato mirno pocakaj na naslednji pregled, kjer ti bodo pokazali srcka :) srecno

Stran: [1]