|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeča lička
12.5.2006 12:21:33   
azi
Hojla.

Moja 1,5 letna punčka ima drobne pikice po obrazu in rdeča lička, koža je suha. Včasih se ji pojavijo tudi suhi flekci po rokicah. Nič je ne srbi. Alergije ji na testiranju niso ugotovili, čeprav sem sama opazila da so se ji rokice zelo izboljšale, ko ne jemo več jajc, lička pa ostajajo rdeča in suha.
Ima kdo podobne izkušnje? Ali je to alergija?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeča lička
12.5.2006 17:19:25   
milenapu
zdravo azi!

Naš malček(2,5) je imel iste težave (no jih še ima) slednje so se pokazale že zelo zgodaj nekje pri enem letu in sicer rdeča hrapava lička, rokice pri zapestju,  rdeč marogast krbet vse skupaj pa ga je obupno srbelouser posted image .

No in ti naši zdravniki so rekli da je to samo suha koža, nakar smo pred pol leta le ugotovili, da ima atopični dermatitis - alergija na jajca, oreščke,papriko, med,....za  mleko še ne vedo, ker se krvni in kožni test razlikujeta in čakamo naknadne izvide.

pa naj omenim, da sva z malčkom bila skoraj vsake tri mesece po bolnišnicah na raznih testih pa slednjega niso ugovovili do sedaj, ko sem pediatrinji "zatežila", da ima otrok zaradi nenehnega srbenja že ranice po telesu, čeprav sem uporabljala čuda kremic in oljčkov. No sedaj pa imamo dieto - saj so poslabšanja ampak je veliko bolje, ko vem kako in kaj.user posted image

Alergij je vedno več na tem zapackanem svetu, zato jo moramo vzeti v zakup.

LP M

(odgovor članu azi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?