Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam na morje z 8 mesecnim dojenckom? 12.5.2006 22:03:37
|
|
|
|
sasa
|
zivjo, mi smo se z naso 9 mesecnico ravno vrnili z losinja in ga toplo priporocam. poleg super klime je to otok, ki ima urejenih na desetine kilometrov setnic i pjesacnih staza, kot oni temu recejo. pred kratkim so jih vse ocistili, naredili zemljevid, na vsak meter narisali oznako na planinsko pot,... skratka idealno za potepanje z vozickom ali nahrbtnikom. smo pa bili v apartmaju po prav nic ugodni ceni, kar se bojim, da velja za cel losinj. je blo pa super, balkon s pogledom na morje za zajtrke in vecere, ko je tamala zaspala. sa
|
|
|
|
RE: Kam na morje z 8 mesecnim dojenckom? 12.5.2006 22:12:12
|
|
|
|
tincci
|
Mi bomo šli s 7.5m na Pag v APP s klimo obvezno, mi je boljš kot hotel, ker lahko skuham zanjo in ne rabi 2 tedna jest frutkov. Pa še v APP smo bolj zase in je bolj luštn
|
|
|
|
RE: Kam na morje z 8 mesecnim dojenckom? 12.5.2006 23:03:51
|
|
|
|
Seven*
|
Umag, umag in se enkrat UMAG! Jaz sem bila noseca, Jakob pa je imel 14 mesecev. Bili smo v hotelu Sipar in bili zelo zadovoljni. Je pa Umag tak, da imas itak vse mozne plaze in bazene.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?