Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: odločitev za drugega? 15.5.2006 13:45:15
|
|
|
|
BarbaraE
|
Naja, Midva se tudi odločava oz. nekako sva odločena, da bova začela poleti. In prav tako še dojim, zvečer in popoldne, ko pridem iz službe, ko se moja punca kar prilepi name. In v vednost ostalim, naša princeska je tudi že 13 mesecev. Saj je tega dojenja čedalje manj in tudi opažam, da gre bolj za crkljanje. In sama pravim, zakaj pa ne. Sicer pa se z možem hecava, da je od hčerke odvisno, a bodo še bratci pa sestrce. V planu pa imava akcijo poleti
|
|
|
|
RE: odločitev za drugega? 15.5.2006 13:52:53
|
|
|
|
baby baby
|
Čestitke! Jaz sem tudi v fazi "čakanja" da se zgodi druga nosečnost. Prva hčerja je stara 2L in 4 M. Če nam tokrat rata bo razlike ravno 3 L. Jaz imam na materinstvo izključno pozitivne spomine; tudi porod je bil brez pretiranih bolečin. Hitro smo ujeli ritem in danes me je strah edino tega, da drugi otrok gotovo ne bo tako neproblematičen kot je bil prvi. Boljše ne more biti, si mislim...samo, da nam rata zanosit in bo vse ok. Otroci so res nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi v življenju!
|
|
|
imetinamamikatero ime vam je bolj všeč?Nika (
25%)
Lara (
21%)
Tiana (
10%)
Tia (
15%)
Neli (
12%)
Manca (
17%)
Število vseh glasov: 474Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!