tipka
|
Ja, zdaj sva pa spet na začetku. Jaz sem obremenjena in gledam, če katera kje doji, da bo njen otrok spustil bradavico in jo bom jaz videla in se potem križala in jokala in vpila in klicala druge, naj spljuvajo to mater in ne vem kaj še vse. Pa daj si dopovedat, da dojenje brez pleničke ni diskretno in ni važno, kdo gre mimo, kdo tam v tistem trenutku sedi, kdo bi lahko to videl, ihhhhh. Že zdavnaj sem se nehala sekirat - upam vsaj - zaradi dojenja, se sprijaznila, da mleka pač ni bilo, tako da je že prav, eh, saj vseeno kaj, tvoje besede, kako si srečna ker dojiš, le kaj si hotela s tem povedati, spominjaš na trmastega otroka, ki si ne da nič rečt. In prepričana sem, da marsikateri mami s svojimi posti pomagam, da ne bo mislila, kako smo vsi veseli, ko vidimo dojenje brez pleničk, kako spoštovanje čutimo, ko da vidimo nekaj božanskega. Pa ajde, da res ne more drugega ko dojiti nekje, ne vem, pri zdravniku, dojenčka, ki drugega res še ne more jesti in se ne more pokriti s pleničko, ker jima npr. sedeče dojenje ne odgovarja, mene raz****** tiste, ki mislijo da moramo vsi pasti na kolena, če so tako pridne, da dojijo večje otroke in to ponosno razkazujejo, Mič, preverjeno, tudi take so.
|