natalia
|
Jaz pa imam ustavno pravico nahraniti lačnega otroka, kjerkoli in kdajkoli. 1. ja, otrok pa ima pravico, da ga ne hraniš kjerkoli... ( ne mi rečt, da tvoj otrok ne rabi miru in čistoče, ko se hrani - to še jaz rabim, ker ne jem kjerkoli...) Izvirno sporočilo: natalia sicer pa je preganjanje nedoječih mamic diskriminacija. 2. komentirala sem Sevenin post - prosim preberi ga še enkrat. Kdo vas pa preganja, lepo prosim???? 3. a. v porodnišnici b. pri pediatrinji c. pri doječih prijateljicah d. vsakič, ko me kdo vpraša, če še dojim Prvega otroka nisem dojila in se nikoli nisem počutila tako diskriminirano ali preganjano, kot se sedaj, ko dojim. 4. se mi zdiš kar samozavestna kar se dojenja tiče, sodeč po tvojih izjavah... Aja, pa napadeno se tudi počutim. 5. jaz tudi, ko me v parku ali v čakalnici gleda par jošk... Kdo pa ste, da mi boste govorile, dovolile ali nedovolile dojiti lastnega otroka, ko bo lačen. 6. imaš prav Verjetno ste malo prizadete, ker vam dojenje pač ni steklo. 7. to pa je izjava, ki nas nedoječe matere najbolj raz !!! In kaj naj vam zdaj jaz? 8. najboljše, da dojiš naprej in mirno zadihaš... Saj tudi meni prvič ni šlo, pa se nisem nikoli zgražala nad doječimi mamicami. Kaj zgražala, celo ful lepo se mi je zdelo, ko sem videla dojenčka na zizi. 9. to mi ni bilo nikoli jasno - zizi?!! to so ženske prsi.jaz se tudi ne zgražam nad doječimi mamicami, dokler mi njenih prsi ne namaka v juho v restavraciji. Čudno, da nisem še nikoli videla nobene bradavice. To bo verjetno zaradi tega, ker se mi pač zdi neokusno buljit in s tem posredno motit. 10. drugič si bom nadela masko, pa bom gledala samo ravno, da ne bom buljila in koga motila. Saj tudi takrat, ko v javnosti vidim zaljubljen parček, ki se poljublja (konkretno) in otipava, ne zijam, sem pa vesela, da se imajo radi in me ne motijo niti malo. 11. kako pa veš, kaj delata, če ne zijaš? prosim lepo lp, prava faca si