Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Želim zamenjati ginekologa v LJ 11.5.2006 22:10:52
|
|
|
|
Kaštrun
|
Na kratko: Včeraj sem bila na pregledu (3 teden po ss - nisem vedela, da sem sploh noseča). Ker sem iz KR in ker sem bila čiščena v LJ me je moj G kar debelo gledal, kako sem mogla sploh zanostiti, če imam pa namreč PCO . Moj G naj bi veljal za enega najboljših in najbolj prijaznih G v KR, pa mi včeraj ni rekel nič! Punce, NIČ. Niti me ni vprašal kako se je zgodilo, niti mi ni pojasnil zaradi česa se mi je lahko to zgodilo, zakaj na UZ ki so mi jih delali dva meseca prej ni bilo nič videti, niti mi ni povedal kako zdaj naprej, ne ali so mogoče tudi ciste na jajčnih ob tem popokale... NIČ. Ene lepe besede ne, enega vprašanja ne. Besede "ginekološko ste v redu" pa itak slišim vsakič! Ni mi naredil UZ kar bi po po ss moral, potem mi pa reče "v redu so vas uštimali". Kako za vraga pa on ve?! A mi lahko katera to obrazloži?! Res sem bila razočarana, žalostna, jezna... pričakovala sem vsaj "saj bo" ali pa "je že moglo biti tako". Tako pa ni imel pojma kaj naj mi reče. V kabini sem planila v in... ostala sem brez besed. Zdaj pa vprašanje: Ali katera pozna oz. mi lahko predlaga kakšnega G, ki je iz LJ (lahko tudi privatno). Vem da jih je veliko, zato pa sprašujem, če katera koga še posebej priporoča, ker bi rada zamenjala. Hvala že v naprej za odgovore! N
< Sporočilo je popravil Jančika -- 12.5.2006 20:36:35 >
|
|
|
|
RE: Želim zamenjati ginekologa v LJ 12.5.2006 7:18:56
|
|
|
|
lana38
|
Nisem iz LJ in tam ne poznam nobenega G. Povem pa ti, da zanesljivo vem, da se tudi s PCO lahko zanosi, samo malo dlje časa se moraš truditi za to. Koliko tednov pa si bila noseča, a so ti to povedali po ss? LP
< Sporočilo je popravil Jančika -- 12.5.2006 20:37:10 >
|
|
RE: Želim zamenjati ginekologa v LJ 17.5.2006 13:58:51
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz hodim ginekologinji Dr. Grozdana Berginc Šormaz in je privat v Dravljah, Ul. Bratov Babnik 10. Za prvi pregled plačaš 4.000 sit, naprej pa imaš preglede zastonj, če hočeš biti kot njena pacientka. Meni je osebno zlo uredu in do zdaj nisem imela z njo nobenih problemov ali pa da bi bila razočarana. Drugače pa jih imaš v Ljubljani v Leonišču v KC več na izbiro vendar ne vem kateri je uredu.
|
|
|
|
RE: Želim zamenjati ginekologa v LJ 17.5.2006 17:26:08
|
|
|
|
inja2
|
Ojla jaz mam na ginekološki kliniki v LJ Dr. Pinter Bojano in je full dobra, ja pa samoplačniška pregled stane 4400sit. lp, m
|
|
|
|
RE: Želim zamenjati ginekologa v LJ 18.5.2006 7:47:07
|
|
|
|
bebi
|
Pozdravljena! Sem imela podobne težave kot ti. Mi je moja bivša G zagotavljala, da je vse v najlepšem redu, zanositi pa nisem mogla. Sedaj hodim v ZD Medvode k dr. Jurci, ki je odličen ginekolog, me je v dobrih 3 mesecih pripeljal do zanositve. Priporočam! Ne vem pa, če še sprejema nove pacientke. Tel.št.: 01 361 99 42, dela pa v ponedeljek, sredo in petek od 14.00-19.00. Srečno
|
|
|
|
RE: Želim zamenjati ginekologa v LJ 18.5.2006 10:50:49
|
|
|
|
Pigy
|
Jaz imam novega ginekologa in moram priznat da sem zelo zadovoljna z njim, prvi pregled plačaš 4400 sit, pol pa vsakega 3100 sit, maš pa na tej klininiki še nekaj odbrih ginekologov. dr. Leon Meglić Ginekološka klinika Šlajmarjeva 3 ljubljana 01 433 80 27 01 231 11 63
|
|
|
|
RE: Želim zamenjati ginekologa v LJ 18.5.2006 11:25:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Strinjam se z Injo2. Jaz tudi hodim k dr. Pinter Bojani in mi je res super G. Glede na to da sem iz Slovenj Gradca, mi ni problem iti v lj. k zdravniku.
|
|
|
|
RE: Želim zamenjati ginekologa v LJ 18.5.2006 19:32:33
|
|
|
|
Mari71
|
Dr. Pinterjevo lahko tudi jaz pohvalim, sem bila pri njej zaradi drugega mnenja. Drugace sem jaz s svojo zelo zadovoljna, ceprav je bolj tiha voda, ampak strokovno in po cloveski plati odlicna. Gre za Polono Jerman Kacic na Metelkovi 15 v LJ. Ima koncesijo, tako da lahko povprasas, ce te vzame na svoj seznam, torej brezplacno. Srečno!
|
|
|
|
RE: Želim zamenjati ginekologa v LJ 8.6.2006 10:35:34
|
|
|
|
ak
|
Pozdravljena, Sicer odgovarjam pozno. Ker si iz KR, si lahko izberes tudi dr. Strah v DOmzalah! Kolikor vem, se sprejema in je zelo strokovna. Kar je se pomembno, da ima tudi tisto srcno komponento in razume, poslusa, svetuje, vzpodbuja... Verjetno si sedaj ze menjala ginekologa, ce pa ne pa ti res toplo svetujem dr. Strah-ovo. lep pozdrav ak
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?