Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: jasli Pedenjped (Tezno) vs. jasli Grinič ... 11.5.2006 21:15:12
|
|
|
|
Marogica
|
SAma sem imela ta večjega v jaslih Grinič, do njegovega 3. leta. Zame je bil to najboljši vrtec/jasli, sploh sedaj, ko lahko primerjam z drugim vrtcem (Smetanova). Zelo dobre in kokmpetentene vzogijetljice, dober program, možnost parkiranja, ja tudi to, kajti na Smetanovi moram pustiti avto kar sredi ceste(na KOsarjevi je bolje). V glavnem zelo dober vrtec, ga ne bi nikoli menjala, če se ne bi preselili. Res, vsa pohvala Griniču.
|
|
RE: jasli Pedenjped (Tezno) vs. jasli Grinič ... 11.5.2006 21:22:31
|
|
|
|
al1*
|
Tudi jaz ti lahko jasli Grinič le pohvalim. Čeprav je pomočnica, pri kateri je bila moja že v penziji in tudi vzgojiteljica bo kmalu šla. Tudi hrana v Pobreških vrtcih je dobra in zdrava.
|
|
RE: jasli Pedenjped (Tezno) vs. jasli Grinič ... 11.5.2006 21:37:30
|
|
|
|
Marogica
|
al1, kaj govoriš o G. in M.?
|
|
RE: jasli Pedenjped (Tezno) vs. jasli Grinič ... 11.5.2006 21:50:32
|
|
|
|
mehurčica
|
David je v Lupinici na Teznu in smo zelo zadovoljni. Sicer nimajo ne vem kolko igral, ampak itak vedno kaj raziskujejo in sami ustvarjajo. Jaz sem sigurna, da bo skoraj vsaka pohvalila svoj vrtec. Saj ne more bit nekih velikih razlik.
|
|
|
|
RE: jasli Pedenjped (Tezno) vs. jasli Grinič ... 11.5.2006 21:51:25
|
|
|
|
al1*
|
Ja. O G in M. govorim. Meni sta bili zakon.
|
|
RE: jasli Pedenjped (Tezno) vs. jasli Grinič ... 11.5.2006 22:01:11
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: al1* Ja. O G in M. govorim. Meni sta bili zakon. Meni tudi.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?