mamica_3 -> RE: Masaža za nosečke (28.11.2008 11:09:04)
|
No…včeraj sem si kar privoščila masažo za nosečke [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif] Čeprov so blizu mene tu na Kodeljevu, sem šla kar z avtom, ker se bojim poledice da ne bom padla, sem okrogla in nespretna v takem stanju, hihi[sm=smiley1.gif] V glavnem…najprej sem bila malo živčna, kako bo to vse skp zgledal, da me ne bo bolel, ker sem slišala da je tajska masaža groba…kar sem se prepričala, DA TO SPLOH NI RES! Najprej sem že cviknila da me bo dala na masažno mizo, ker sem tu brala, da naj bi mel posebno mizo, pa se je tajka samo nasmejala in odpeljala v drugo sobo, k majo tak dvignjen pod na njem pa ogromno blazino. Ambient je res čudovit, pa tista njihova muzika…js sm skor zaspala [sm=smiley1.gif] Za udobno namestitev na tisti blazini mi je dala dve brisači v rolo zaviti, eno mi je dala pod nogo(ležala sem na boku) drugo pa pod roko(tako da sem jo objela kot plišastega medvedka [sm=smiley1.gif] ) In potem ko sem se udobno namestila me je začela nežno z olji masirati po hrbtu. Ker imam težave s hrbtenico pa tud križ me boli mi je to tolk pasalo, da sm se hotla smejat in jokat obenem od veselja [sm=smiley1.gif] hehe Nisem si nikol prej privoščla nobene masaže, sam zdej sm si rekla, če dam lahko vsak dan evre za brezvezne stvari, lahko tud neki nase dam vsaj enkrat na mesec! Moja angleščina je kar dobra vendar je nisem že nekaj časa uporabljala, sem se že veselila da s tajko malo poklepetam po angleško, vendar me je punca kar presenetla, ker zelo dobro obvlada slovensko. No na kkšne besede k jih je izgovorila sem se prov nasmejala :D hehe No v glavnem masaža pri Pim je bila super, priporočam vsem![sm=bravo.gif]
|
|
|
|