Babaloo -> RE: besna na moža (11.5.2006 11:48:01)
|
Ja, vse večkrat se pojavlja tak vzorec. Tudi jaz sem zdaj veliko sama z otrokom, ker mož hodi na službena potovanja v tujino. Ti ga imaš vsaj zvečer, jaz pa še to ne. Na začetku mi je bilo kar hudo, ker sem bila za vse sama, pa še minutke nisem imela zase, ker je punčka še mala in zahteva veliko ukvarjanja. Zdaj mi je pa v glavi prekipelo in sem se odločila, da se ne bom več smilila sama sebi in prebijala časa sama v stanovanju. Zdaj pobašem tamalo in greva ven na igrišče, kjer srečam ostale mamice, ali pa greva k sorodnikom in prijateljicam. Zakaj pa so prijateljice, če ne za reševanje problemov in za menjavo zaupnosti? Mojih prijateljic nič ne moti, če jim kaj potožim. Kako hitro lahko ugotoviš, da nimaš samo ti problemov, ampak tudi tvoji prijatelji. In lahko se pomagamo med sabo, a ne? Tudi punčko sem pustila pri njih in si privoščila kako uro sama zase. Tako se vsaj malo sprostim. Najbolj dolgočasno je, ko sva sami doma in seveda zvečer, ko sem sama. Če ti gre na živce, da mož samo o službi govori, zakaj pa mu to ne poveš. In ti začni pogovor o čem drugem. Spelji pogovor diplomatsko na drug mlin. A ti nisi v službi? Midva si vedno poveva kaj o najinih službah. Pa zakaj mu ne napišeš kak opolzek mejl v službo? Se bo pa mogoče malo podvizal domov..... Kar se seksa tiče, je pa vse v tvoji glavi. Jaz zase že vem, da komaj čakam, da se vrne. Bolj ko se bliža dan, da pride, bolj me razganja...... Izkoristiva vse dneve, ko sva skupaj!
|
|
|
|