kapesanta -> RE: Ginekologi v Trbovljah (11.5.2006 12:00:40)
|
Jst sm tud mela Fakinovo, ker si v ZD hitro na vrsti - sem se pa hotela prestaviti, ko smo se odločili da bomo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] delal. Kolegica mi je enkrat v pogovoru predlagala Pogačnika, in sem šla k njemu v bolnico in bla res zadovoljna. Ko pa sem hotela prestaviti kartoteko iz ZD v bolnico, so mi pa sestre v ZD povedale, da ob četrtkih od 8-10 pride Pogačnik v ZD (baje mora Fakinova nekaj ur oddelat v bolnici, če sem prav razumela), tko da sem kar v ZD ostala in hodim ob četrtkih, ko je Pogačnik nadomestni zdravnik. Menjala sem pa izključno zaradi njenega hladnega odnosa do pacientk in nekaterih njenih zelo neumesnih izjavah. Pri Pogačniku mam občutek, kot da je samo zarad mene tam - nikol se mu ne mudi, pokaže kulk je vesel če je vse OK in je tolk zaskrbljen, ko ni - jst lhka rečem da je zlo topu človek. Aja - v ZD če prideš ene 15 do 8h čakaš kakšne pol ure al pa še manj, ker si zlo med prvimi - odvisno kdaj prišiba. Prestaviš se pa tako, da pri novem izbranem G rečeš, pa ti dajo izjavo za podpisat, ti moraš pa potem pri starem G povedat, kam naj pošljejo tvojo kartoteko (v kolikor sami ne uredijo). Če boš ostala v ZD pa ti ni treba nič podpisovat, samo sestri povej da boš hodila ob četrtkih.
|
|
|
|