TONČI. -> RE: alergija na mleko ali gluten (11.5.2006 12:32:51)
|
Ja pikice po obrazu in rdeča lička. Tud jaz imam tak problem s tamalim. V nedeljo je imel pa še rdeče - bele fleke po hrbtu in trebuščku. Pa sem ga peljala v ZD v dežurno, kjer je rekla da je to alergija. Dobila sva Claretine. Včeraj sva imela kontrolo pri svoji. Seveda da ni bilo več flekov, na obrazu so pa še bile pikice. In kaj mi je rekla: Naj je še Claritine naprej, testov za alergijo se pa tako majhnemu otroku ne dela ( 7 mesecev). In da dvomi, da je to alergija, ker nima tipičnih znakov. Jaz sem ji pa povedala, da sta oba moja nečaka alergična na vse ( pšenica, jajca, mleko, sladkor,....), in da so ta malga testiral pri 6 mesecih. Ta večiga (3 leta) so pa potem čist preventivno testiral tud na to in je alergičen. Pa čist brez znakov alergije je bil, samo kakal je 1 krat na teden. Tko, da sem se jaz odločila, da ga peljem na testiranje samoplačniško. Bom vsaj vedla na čem smo. Aja, drugače sem jaz tud alergig in na to se zdravnica požvižga, ne poveže, da bi lahko bil tud mali. Vso srečo
|
|
|
|