|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah...
11.5.2006 8:40:48   
Liona
Pozdravljene,
po mojih izračunih naj bi bila v šestem tednu nosečnosti. Včeraj pa sem v službi začela malo krvavet. Takoj sem šla na urgenco, kjer prijazna ginekologinja ni videla ničesar vprašljivega. Rekla je, da ne krvavim od "znotraj", ampak verjetno malo iz stene materničnega vratu. Bolniška, počivanje... Skrbi pa me nekaj drugega. Gestacijska vrečka 24 mm, RV viden, plod 3 mm, pulza še ne vidim... Citirane besede iz bolniškega lista. Kontrola pri mojem G obvezno čez en teden. Takrat mora srček že utripat. Seveda me je strah. user posted image  Je normalno, da pulza oz. otripa srčka še niso zaznali? Je možno, da je še prezgodaj? Aja, pa še to. Krvavitve oz. izcedka zaj ni več.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah...
11.5.2006 8:44:55   
tasha23
Liona, brez skrbi saj se srček vidi šele od 7t naprej. Tako, da pridno počivaj in se skušaj čimbolj sprostit.

Think positive in uživaj v tem lepem trenutku.

Srečno

Tasha 23

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2006 9:40:08   
milla
Tudi pri meni se v 6. tednu še ni slišal srček in sem šla ponovno čez 10 dni. Takrat pa smo slišaliuser posted image .

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2006 9:43:25   
Liona
Srčno upam, da bo tudi pri meni tako. Da bo user posted image  mojega user posted image  lepo utripal. Držite pesti.

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2006 9:51:54   
Aja1
Tudi mojemu user posted image  v 6. ztedni pe ni bil srček, v 7. se je pa že videl plod in utrip srčka. tak, da brez skrbi. To je normalno.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2006 12:14:59   
Nitka
Liona, ne prehitevaj in ni potrebe po strahu. Jaz sem prvič pridno brala strani na temo "pregnany week by week". Ena taka je (6. teden): http://www.babycenter.com/general/1331751.html

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2006 12:30:28   
milla
Liona, držim pestiuser posted image !

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2006 10:23:52   
Anonimen
Ojla. A mi prosim poveš, koliko si točno noseča? Jaz zaenkrat še čakam, kako se bo moja nosečnost razpletla. V 5t in 5d pa je bila moja GV velika samo 8 mm. Zdaj pa res ne vem, koliko upanja mi je še ostalo

(odgovor članu Liona)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2006 15:37:15   
Liona
Živijo, se ti opravičujem, ampak sem šele sedaj videla tvoje vprašanje. Jaz sem noseča 6t in 5d. Kaj pa je bilo s tabo narobe, da si že imela UZ (če mi boš seveda zaupala). Vem kako je živeti v tej negotovosti. Če ne bi bilo te krvavitve, bi pač počakala do 9 tedna in šla na prvi pregled. Takrat bi bilo verjetno že vse vidno in jasno. Zdaj pa me skrbi, kako bo naslednji petek na ponovnem pregledu. Le upam lahko, da bo močan user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2006 16:58:42   
lana38
Liona!
Ne si delat skrbi. Če se srček vidi, je odvisno tudi od kvalitete UZ naprave, s katero delajo pregled. Jaz sem bila na pregledu v 6.tednu, pa se je vse lepo že videlo. Ampak moj G ima najsodobnejši UZ v Sloveniji. Baje celo boljšega kot ga imajo v KC LJ. Tako da tiste, ki se jim je utrip srčka videl kasneje, so pač bile pregledane na slabšem UZ aparatu. Počakaj do naslednjega pregleda in bodi čim bolj sproščena.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2006 19:22:33   
Anonimen
Živjo Liona. Tudi pri meni je šlo za krvavitev. Zdaj se pridno bašem z Dabrostonom, pregled imam v ponedeljek.  Drži se! user posted image

(odgovor članu Liona)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?