|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj naredim...
10.5.2006 22:38:13   
Fia
Pozdravljene punce,

spet se oglašam po kar dolgem času in upam da mi boste spet lahko pomagale, ker sem že čist obupana. Naša čebela (februarja je bila stara 2 leti) spet lula v hlače (samo danes sem jo preoblekla 6krat!!!!!). Suha je bila sicer že od lanskega avgusta, potem pa se je ravno okoli njenega 2. rojstnega dne začelo spet lulanje v hlače, in sicer to zgleda tako, da stiska do zadnjega momenta, zraven seveda trdi, da jo nikamor ne tiščui, ko pa pridemo do kahle, je ponavadi že prepozno. Pridejo obdobja, ko se zadeva izboljša, sploh, ko je bila z babi in dedijem sredi aprila za en teden na morju, je potem, ko je prišla domov izgledalo, da se je stvar popolnoma uredila, no danes pa spet tako. Ma čist sm že obupana. Tkole si prov rečem, da ji bom dala pleničko nazaj gor, pa sem tut že probala, ampak se mi tok neumno zdi, ker je bla že čist suha, pa sploh ne vem, kje je problem. Vmes je sevede že tut fasala vnetje mehurja, za katerega se mi zdi, da se je spet ponovilo, ker ma čist rdeče spolovili pa prejle je v banji ful jokala pa vpila, da jo peče. Mah grozno. Drugač sem jaz v začetku marca spet rodila, samo to ne more biti vzrok za ponovno lulanje, ker se je vse skupaj začelo že pred porodom. Pa res ji probam dajat vso možno pozornost, čeprov morm priznat, da ni isto, kot je bilo prej. Joj, punce, upam, da bo imela katera kej za napisat, ker sem tok žalostna... pa hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj naredim...
11.5.2006 5:08:43   
Lunca1
Čisto možno, da je za to krivo vnetje mehurja in zaradi tega odlaša z odhodom na stranišče, ker jo potem peče. Tudi moja sestra je ponovno začela močit posteljo, ko se ji je vnel mehur. Poskusite najprej to odpravit, pa boste videli, če bo v redu.

(odgovor članu Fia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2006 6:30:01   
Anonimen
Vnetje morate seveda najprej odpraviti, to je prvo. Pod drugo pa prav gotovo spet lula v hlačke zaradi drugorojenca, saj menda velikokrat začnejo, še preden se dete rodi. Oni seveda že čutijo njegov prihod. Saj je še majhna, dajte ji čas. Jaz bi ji, ko bo vnetje odpravljeno in če bi še lulala v hlačke, dala pleničko. Naj ve, da ni pod nobenim pritiskom.

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2006 8:34:23   
viv_
Pri nas je bilo isto. Pri dveh letih je bila popolnoma suha, tudi pri opoldanskem spanju. Potem pa je fasala vnetje mehurja in ni mogla več držat. Nazaj sem ji dala pleničke, 1x na teden sem jo vprašala, če bi slučajno gatke pa je rekla, da ne. Prav, pa smo imeli pleničke. Zdaj sva imeli dva dni doma popoldne gatke. Danes zjutraj je pa sama rekla, da za v vrtec ne bo pleničke. Bomo videli, kako bo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?