|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopanje v morju
10.5.2006 19:11:29   
kkatka
Pozdravljene!
Prejšnji teden sem izvedela da sem user posted image . Sicer uradno še ni potrjeno od G, vendar mislim da je dovolj velik dokaz izostanek user posted image  in pozitiven test. Zanima pa me kako je s kopanjem v morski vodi. Na poletnem dopustu bom namreč user posted image  tri mesece. Ali je dovoljeno plavanje v morski vodi oz. kakšna naj bi bila priporočljiva temperatura morja.
Hvala za odgovor in lepo user posted image  želim vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kopanje v morju
10.5.2006 19:16:47   
TONČI.
Men so rekel, da je priporočlivo plavanje v morju. V bazenu pa manj, ker so lahko v vodi prisotne bakterije, klor,.... Pri kopanje v morju moraš paziti, da je čisto in da te ne zebe.

(odgovor članu kkatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2006 19:17:53   
TONČI.
Aja, pa user posted image user posted image  ob user posted image . Sedaj čim bolj uživaj!!

(odgovor članu kkatka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2006 19:21:14   
mika
Tako kot ti paše. Pa tudi pred soncem se ti ni treba skrivati. ko sem bila jaz user posted image  mi je g rekla, da se normalno lahko kopam in sončim. paziti moraš na stvari, na katere moramo paziti ostali(opekline, da spiješ dovolj tekočine...)

Na RR sem enkrat zasledila,  da se plodovnica hitro segreje in počasi ohlaja. Ko sem to omenila moji g, je rekla da je to larifari.

LP, Mika

(odgovor članu kkatka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2006 19:25:30   
skuštrana
Ja, seveda se lahko kopaš v morju. Plavanje se celo zelo priporoča v nosečnosti. Samo pazi, da ne boš na direkt vročem soncu, pij veliko vode pa mokre kopalke takoj dol in v suhe...Pa uživaj v nosečnosti in na morju user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2006 19:30:39   
Naja30
Plavanje je zelo priporočljivo že tako na splošno, za user posted image  pa še posebej, ker delajo vse mišice. Joj, že komaj čakam, da grem na morje in bova s trebuščkom zaplavala. user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2006 20:03:31   
kkatka
Hvala vam za odgovore. Ste me malo potolažile. Sem se že bala, da bom 14 dni le opazovala morje iz kakšne goste sence user posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2006 20:30:25   
ona
Jaz sem prvega otroka zanosila maja in takrat sem živela na morju in sem se kopala cele dneve od junija do konc avgusta.Saj bi se še,samo se mi ni več dalouser posted image .Tako,da kar veselo v morje,boš morda tudi lažje rodila,če boš razgibana!user posted image user posted image

(odgovor članu kkatka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2006 10:27:38   
arielca
Najprej čestitke za veselo novico in lepo user posted image !

Kar se pa kopanja tiče, pa kar pogumno. Punce so ti že veliko napisale, jaz pa dodajam samo še to, da če boš na soncu, popij veliko tekočine, namaži se s kvalitetno kremo pa v času hude pripeke pa se skrij v senco.

Uživaj na user posted image !!!!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.5.2006 13:55:52   
Anonimen
V morju ja, v bazenih skoraj ne. Samo pazi, da voda ne bo mrzla, ker lahko dobiš krče.

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.5.2006 16:57:40   
tinkamiška
Tudi jst čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa morja tiče sem bila jst lani v začetku junija noseča tri mesece in sem šla na Korčulo. Morje mi je super fino pasalo, sem se pa zanašala na svoje občutke, če mi ni pasalo bit na soncu sem šla v senco in kak dan samo noge namakala v morju. Večina pa je prav pasalo čofotatuser posted image

Lepo se imej!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.5.2006 17:12:03   
*Taja*
ojuser posted image

kaj menite pa o jadranju v zgodnji nosečnosti?

lp

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.5.2006 18:37:13   
ribicau
Živjo vsem!

Taja glede jadranje se mi zdi, da ni nobenega problema. Odvisno je od tega, koliko boš delala na jadrnici. Npr. voziš lahko in sodeluješ pri kakšnem obratu, da zamenjaš flok, da bi pa npr. glavno jadrov dvigovala al pa bla na škoti kje spuščaš glavno jadro al pa kej podobnega ti pa ne priporočam. Pa seveda boš morala paziti, da ne bo padla, kar je pa na jadrnici lahko zelo hitro, sploh če je kaj več vetra oziroma piha kakšen močnejši jugo! Mislim pa, da do 16 tedna se z lahkoto udeležiš jadranja.

Pozdravček!

(odgovor članu *Taja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.5.2006 20:12:08   
beki
Kar se kopanja tice, kopiram LenkoSuser posted image . Mi smo bili v termah konec aprila in je bilo fantasticno. Pazi samo na dovolj tekocine in res suhe kopalke takoj gor zaradi vnetja. Ostalo pa - kakor ti pase. Ti bo telo ze samo povedalo.
Jadranje - po mojem ni ovir, razen ce se nikoli nisi bila in ne ves, ce imas morsko bolezen. Da ne bi po nepotrebnem kaj bruhala. Drugace pa - pazi da ne zdrsne, pusti jadra in vse ostalo pri miru in se samo pusti razvajat user posted image user posted image .

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.5.2006 22:49:59   
BLAŽIKA
kar pogumno v morje in se fajn naplavaj pa vedno gor suhe kopalke ko prideš iz vode. užiiivaj in čestitamuser posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu beki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.5.2006 10:55:43   
loparka
a katera ve , do kdaj se pa lahko kopajo nosečnice, jaz imam namreč rok konec avgusta in ker živim na morju mi bo zelo težko se ne kopat, posebej ker bom morala biti vsak dan na plaži zaradi hčerke.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.5.2006 11:04:15   
Anonimen
Kako to misliš, do kdaj se lahko kopaš? Do konca, menda. Zakaj pa se ne bi, v morju? Veš kako se boš fajn počutila, ko ti bo Arhimed pomagal trebuh gor držat user posted image

(odgovor članu loparka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
15.5.2006 11:10:32   
loparka
jaz sem slišala da se lahko kopam do 32 tedna, pa nisem sigurna, če pa se lahko do konca pa super!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.5.2006 12:37:33   
žiža
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Veš kako se boš fajn počutila, ko ti bo Arhimed pomagal trebuh gor držat user posted image

user posted image user posted image  komaj čakam user posted image user posted image

jadranje- jaz se sebe niti pod razno ne želim videti nosečo na jadrnici. user posted image user posted image   Pa ne da bi kako paniko delala, ampak zaradi slabosti, ki jih prestajam že brez guncanja je to zame nepredstavljivo. Sicer smo imeli namen letošnji dopust preživeti na jadrnici, vendar ga zaradi moje nosečnosti ne bomo. Drugače pa mislim, da če se res dobro počutiš, si zdrava in vse poteka tako kot mora, ti želim samo še mirno morje in dobr veter. Vse delo na jadrnici pa kar prepusti ostali posadki. Ti lepo pod tendico uživaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.5.2006 19:22:21   
frrrr
najprej čestitke!

morje je čisto o.k., bazeni niso tolk kul.
čimveč plavanja in razmigavanja v morju -> boš fizično bolj pripravljena za porod

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.5.2006 10:39:49   
Tosika
Kaj menite o potovanju na hrvaške otoke v začetku zadnjega trimesečja?? Ima katera kakšno izkušnjo?? user posted image user posted image

Odločitev imeti otroka pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.5.2006 12:17:24   
Anonimen
user posted image  sem bila na Visu in sem dobila neko infekcijo (ki je zelo bolela), za katero so mi rekli, da je kar pogosta pri nosečnicah na tem otoku. Tako da ti iz svojih izkušenj Visa ne bi priporočila.

(odgovor članu Tosika)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
18.5.2006 19:09:57   
borovnička
Tosika, v začetku julija greva z mojim user posted image  na otok Rab. Takrat bom v začetku osmega meseca. Če se bom dobro počutila, če bo z user posted image  vse uredu, potem ne vidim problema zakaj ne bi šla. Al sem pa jaz preveč flegma. Jaz vem, da mi bo ful pasalo morje.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.6.2006 7:45:21   
Ženkica
Punce, mene pa nekaj zanima; čez 10 dni letim na Zakintos; moja G mi je rekla, da se lahko kopam v morju, v bazenu pa ne; pozabila pa sem jo vprašat, če se lahko kopam v bazenu v katerem je morska voda in ne sladka?? Morda katera od vas ve kako je s tem?

lp

Ženkica

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.6.2006 11:00:06   
Naja30
Bazenov ne priporočaji ravno zaradi tega, ker je voda zbrana na enem mestu in ne kroži dovolj hitro. Glivice in bakterije se nabirajo najbolj ob robu bazena user posted image  Po moje, no. Tako da tudi če je morska voda notri, ne vem če je ravno dobro. Pa saj če boš na Zakintosu, ali ni bolje zaplavat v morju? Tam je tako lepa voda... oh Grčija, kje si? user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?