kovanci v banko (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Anonimen -> kovanci v banko (10.5.2006 16:56:38)

a vaši otroci kaj zbirajo kovance v šparovčke in jih potem nesete v banko??!! zanima me namreč al je treba kovance razvrstiit po vrednostih al lahko kr zmešane pritrogaš tja pa oni vse zrihtajo? sploh če kera ve posebi za hypo banko bi bla pa extra vesela za info :)

Maxica -> RE: kovanci v banko (10.5.2006 17:04:38)

Za Hypo ne vem, na dveh drugih moraš pa kr lepo sam razvrstiti kovance po vrednostih. Če je blagajničarka dobre volje pa če nima vrste, se zna zgoditi, da ti pa tudi pomaga.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

ticika -> RE: kovanci v banko (10.5.2006 17:44:44)

naša tamala redno meče kovance v pikapoko in potem jo vsak mesec neseva na banko, uslužbenka vzame denar in če ima gužvo ga prešteje kasneje in mi po pošti pošlje listek koliko je bilo kovančkov.
Men se zdi prav, da se počasi uči, da je treba dnar šparat oz. si ga tud zaslužit!

Pajaca -> RE: kovanci v banko (10.5.2006 18:51:47)

Na nlb majo aparat kamor streseš drobiž in pol moraš to pač položit na račun, sam če ga majo v kr nimam pojma.

V Banki Slovenije na Slovenski imajo pa mašino kamor mečeš drobiž in ko ga prešteje ti da ven spisek kolko denarja je bilo s tem greš na šalter in dobiš bankovce.... sam to moraš pa v lj šibat.

Anonimen -> RE: kovanci v banko (10.5.2006 18:55:56)

Pred časom sem sama spraševala isto.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
No, mi smo jih nazadnje sami razvrstili, billo je prav zabavno. Dali smo jih v posamezne vrečke in nesli na pošto. Tam nam je gospa kovance zamenjala za bankovce in smo šli v trgovino, kjer si je Tibor kupil  seveda motor.

lelaval -> RE: kovanci v banko (10.5.2006 21:36:39)

Mi hodimo metat v Tolimat (od A banke). Jih mečeš kar pomešane in jih sešteva, katerih pa ne 'požere', pa jih damo pri pultu - jih brez problema sama razvrsti.

naniplus4 -> RE: kovanci v banko (11.5.2006 10:10:33)

Kje pa ma abanka te tolimate? A je tudi na Gorenjskem kakšen?

babylove -> RE: kovanci v banko (18.5.2006 21:36:35)

Meni je na NKBM dala pladenj za razvrščanje in me poslala sortirat.
Kovance pa vzamejo samo pod pogojem, da imaš pri njih odprt račun, in znesek nakažejo direktno na račun, ne menjajo v bankovce. Tako je vsaj bilo pred 2 letoma na naši izpostavi.

Stran: [1]