Driska pri enoletniku (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Naty*Taja -> Driska pri enoletniku (10.5.2006 14:14:14)

Naš mali danes že ves dan driska. Ene 5 krat je bil že pokakan. Do sedaj je imel apetit in tudi pije veliko. Me pa vseeno skrbi, da nebi bilo kej narobe - a mislite, da bi bilo bolje it k zdravniku, al naj še počakamo?
Tudi drugače je bil do sedaj živahen, razen pred pol ure mi je pa kr na rami sam od sebe zaspal in zdej spančka. Ponavadi je rabil uspavanje, zdej ga je pa kr zmankalo in me mal panika grabi, da nebi slučajno bil dehidriran, al pa kej drugega. Je pa res, da mu tudi bodeta ven zobka - spodnji štirki, tak, da je možno tudi to vzrok.
Pomagajte mi s svojimi izkušnjami prosim.

mynyka -> RE: Driska pri enoletniku (10.5.2006 14:39:28)

mogoče viroza....moj je imeo drisko 3 dni in sem ga peljala k zdravniku vendar je povedao da ni nič takega...potem je še 5 dni imeo drisko tako da esm v 3 dni ponucala cel jumbo paket plenic...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

SaaS -> RE: Driska pri enoletniku (10.5.2006 18:26:05)

Moj je tako driskal zaradi viroze ene pet dni. Sem ga peljala k zdravnici. Pri virozi itak ni drugega kot čakat, da mine. Predvsem pazi, da pije, da dobi dovolj tekočine in ne dehidrira. Mi je rekla zdravnica, če ne bi hotel piti, naj ga pripeljem nazaj, drugače pa ni kaj..
Jutri ga po moje pelji pokazat, če bo še vedno tako.  

bombonček -> RE: Driska pri enoletniku (10.5.2006 20:11:10)

Naša je pravkar prebolela virozo imela je drisko pa še bruhala je nič ni osalo v njej kar je pojedla na srečo je že minilo,šli smo k zdravnici pa je rekla,da mora enostavno to iti mimo,da ji  ne more nič dati!!!Danes pa je že dobila apitit nazaj!!!Tako,da že veselo je!

k1 -> RE: Driska pri enoletniku (22.5.2006 10:41:43)

ajej, tako da nismo edini???? naša ma že skorat teden dni drisko, no, že gre na boljše, pa mi ni vedela povedati, ali so krivi zobki ali viroza. samo ma pa "spodaj" vse vneto in tu in tam kar v živo. se mi ful smili, ko tako joka ko se preoblačima. ne pomaga linex, ne borovnice, nič. danes sem šla v lekarno, so mi dali praška pasto in hrastovo lubje. upam da kmalu kaj pomaga.

kako dolgo je trajala pri vas viroza?

se mi kar smili, ko nisva ravno na veliki kilaži in se že kar vidi, kako grejo deke dol.

Stran: [1]