natasa0212
|
Haj!Naj ti še jaz povem svojo zgodbo.Bila sem v prvem letniku faksa,ko sem zanosila,z fantom sva bila osem mesecev skupaj,potem pa sva šla narazen.Ko sem zvedela,da sem noseča,sem bila ža štiri mesece noseča(imela sem ves čas menstruacijo zato nisem vedela),no in v bistvu tudi 4 mesece že narazan z fanom.Ko sem mu povedala,da sem noseča in,da je njegov,ker enostavno od drugega ni mogel biti,mi je rekel,kaj meni to razlagaš,moj itak ni kaj pa jaz vem,kaj si ti delala te 4 mesece,ko nisva več skupaj.No enostavno za splav je bilo prepozno,tako,da sem na koncu ostala sama z mojo bebico.Želim ti povedati to,da sem bila na faksu,brez rednih dohodkov,sama brez partnerja,brez svojega gnezdeca,ampak,verjemi mi vse se da,če se hoče.Moj ima že sedaj 8 let,stikov z pravim očetom ni imel nikoli,ker jih moj ex ni nilkoli želel imeti,ampak sedanjega mojega partnerja kliče ati in je vse tako kot bi moralo biti že nekoč.Oz ne,sedaj je še lepše,ker ima sestrico in je neznansko ponosen nanjo.Želim ti povedati to neglede na to kako se je usoda poigrala z mano sem prav vesela,da se je tako,ker je otrok nekaj NAJLEPŠEGA kar se ti lahko zgodi na svetu,ne glede na padce in vzpone.Upam,da se boš odločila pravilno,da ti ne bo kdaj hudo.Pa srečno in lep razplet ti želim.
|