|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj naj? Noseča sem!!!
10.5.2006 19:46:19   
mami darka
Da te potolažim še js. Pri men je bla situacija mogoče še bol zakomplicirana. Zanosila sem v 4 letniku sredje šole. Odločila sem se ( brez pomislekov o splavu) in septembra rodila, namesto da bi šla na faks. Niti enkrat nisem pomislila, da mi je žal. Boš videla, da so otroci res naše največje bogastvo, pa čeprav nas skor nikol ne ubogajo. Kar se pa tiče financ, pa se tut vse sprot uredi. Nč bat, le pogumno naprej, saj te tvoj otrok potrebuje.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.5.2006 19:52:08   
čaki
user posted image user posted image user posted image user posted image  kako lepa je beseda MAMA to čez leto izvedela boš tudi sama... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.5.2006 20:05:46   
bombonček
Tudi jaz sem zelo vesela za tvojo odločitev,sporoči kako bo šlo na zmenku!!!!SREČNO!!!!

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.5.2006 20:19:43   
Anonimen
Čestitam,mlada nosečka!user posted image
Vesela sm zate,,da se je zgodba tako razpletla.Upam,da urediš se s fantom.

Neki ti moram napisat.Tud jaz sem študentka-zdaj drugega letnika.Kar dolgo časa sem bila z mojim fantom.Imel me je res rad in vedno,ko sma se pogovarjala o otroku,je rekel,če rata,da ga obdržima,ker ja najin.Novembra sma začela tud namensko delat na tem projektu.In januarja letos sma šla narazen.S tem ti hočem povedat,da če otrok rata namensko al pa ne načrtovano,se mora zanj odločiti mamica,ne oče,ker lahko ta odide danes,jutr,morda čez nekaj let...in boš ti obdržala otroka ali pa jokala zato,ker si splavila.

Ena je nekoč zlo lepo napisala na RR-nikoli ni otroka tako težko nositi v naročju,kot na vesti.In res je.Ravnaj se po svoji vesti.

Sama vem,da splava ne bi šla delat,ker sm gledala že nešteto splavov na ginekologiji in me vedno zaboli,ko otroka posesajo al pri večjih nosečnostih,ko preščipnejo še nastajajočo popkovino.Groza!!!

Sama še nisem mamica,ampak v sebi vem,da ni lepšega,kot poslušanje otrokovih utripov,prve brcike,prvi otrokov jok,čudež rojstva,beseda mama...in komaj čakam čas,ko bo tudi to namenjeno meni!

Srečno nosečnost in zdravega otroka ti želim,nosečka!!!user posted image

*Če imaš kakšno vprašanje iz zdravstvenega vidika poroda ali pa same nosečnosti,se pa le obrni name-če ti bom lahko,ti bom z veseljem pomagala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
10.5.2006 21:50:51   
lelaval
user posted image user posted image  Anonimna, za odločitev, da boš novemu bitjecu podarila življenje. Verjamem, da ne boš nikoli obžalovala svoje odločitve.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.5.2006 22:14:27   
natasa0212
Haj!Naj ti še jaz povem svojo zgodbo.Bila sem v prvem letniku faksa,ko sem zanosila,z fantom sva bila osem mesecev skupaj,potem pa sva šla narazen.Ko sem zvedela,da sem noseča,sem bila ža štiri mesece noseča(imela sem ves čas menstruacijo zato nisem vedela),no in v bistvu tudi 4 mesece že narazan z fanom.Ko sem mu povedala,da sem noseča in,da je njegov,ker enostavno od drugega ni mogel biti,mi je rekel,kaj meni to razlagaš,moj itak ni kaj pa jaz vem,kaj si ti delala te 4 mesece,ko nisva več skupaj.No enostavno za splav je bilo prepozno,tako,da sem na koncu ostala sama z mojo bebico.Želim ti povedati to,da sem bila na faksu,brez rednih dohodkov,sama brez partnerja,brez svojega gnezdeca,ampak,verjemi mi vse se da,če se hoče.Mojuser posted image  ima že sedaj 8 let,stikov z pravim očetom ni imel nikoli,ker jih moj ex ni nilkoli želel imeti,ampak sedanjega mojega partnerja kliče ati in je vse tako kot bi moralo biti že nekoč.Oz ne,sedaj je še lepše,ker ima sestrico in je neznansko ponosen nanjo.Želim ti povedati to neglede na to kako se je usoda poigrala z mano sem prav vesela,da se je tako,ker je otrok nekaj NAJLEPŠEGA kar se ti lahko zgodi na svetu,ne glede na padce in vzpone.Upam,da se boš odločila pravilno,da ti ne bo kdaj hudo.Pa srečno in lep razplet ti želim.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.5.2006 22:58:55   
ziva_
Anonimna, jaz zivim v studentskem domu z otrokom. Je fajn, sem tukaj na lentu. lahko prides tudi kaj na obisk user posted image . glede tvoje odlocitve pa user posted image . boma se naslednjo leto skupaj setale user posted image . tudi jaz sem ti na voljo, ce bos kaj rabila, kaj za posodit al pogovor...
in tudi jaz, ko sem zanosila, me je blo strah. bla sem v istih dvomih, vendar se za splov nisem odlocila, ne vem, jaz ga res ne bi mogla naredit. zdaj pa se mamo fajn. pa tudi jaz mislim, da se vse dogaja z razlogom, pa naj se ti v danem trenutku zdi situacija se tako crna, na koncu ugotovis, da se bolje ne bi moglo izteci...

(odgovor članu natasa0212)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
11.5.2006 10:23:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ziva_)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
11.5.2006 10:55:03   
Anonimen
Anonimna user posted image
user posted image  je največja sreča user posted image
Jaz sem zanosila pri 20,rodila pri 21 in mi ni žal za user posted image .
Na splav niti pomislila nisem.
Je pa res da sem že bila zaposlena in da nisem šla študirat, tako da je bilo mogoče lažje.

Res ima vsak zakaj svoj zato user posted image ! Le pogumno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
11.5.2006 18:05:40   
hariba
Še enkrat hvala za vse odgovore in za vso ponujeno pomoč. Si bom zapomnila za takrat, če bom kaj potrebovala. Res ste zlate. Hvala tebi dekla za link.  Moj fant se je odločil, da bo tudi uradno ostal z mano. Za začetek bova kar v študentu ostal. Upam, da se bo vse lepo isteklo, čeprav imam še kar strahove.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.5.2006 18:14:18   
Anonimen
Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image
Vesela sem za vaju, da sta zbrala pogum in se odločila za življenje!

Lp, jjasna

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
11.5.2006 18:17:11   
Anonimen
Čaki mal, zdej sm pa malo v dvomih. A si bila ti Hariba anonimna prej al sem jaz kaj zamuštrala? user posted image Ker Hariba ima 3 otroke???

Nč več ne arzumem!

< Sporočilo je popravil jjasna -- 11.5.2006 18:18:55 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
11.5.2006 19:12:42   
Annny
Kaj je zdaj, hariba...a imaš pri treh otrocih dovolj časa, da zafrkavaš ljudi na forumu???

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 38
11.5.2006 19:14:03   
Anonimen
Poglej še njen album 'Mularija' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
11.5.2006 19:48:15   
Anonimen
Kr neki! Kako se folk zeza tle gor...
Me vse hitro z željami, idejami kako pomagat, se veselili z njo, ker se je odločila, da "pikico" obdrži,... pa nas en tko na suho nategne?!
Haloooooo!!!
Jezna sem, besna in hkrati razočarana. Kot da bi ble tle gor ene še pri svojih letih pubertetnice!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
11.5.2006 19:56:48   
pikica123
Čestitam za odločitev! user posted image user posted image user posted image

Boš videla nebo ti žal! V študentskem domu v Rožni dolini so stanovanja za študentske družine. ! družina ima 2 sobe, majhno kuhinjo in majhno kopalnico.

Če boš kar koli rabila, mipiši na zasebno!

VELIKO SREČE!

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.5.2006 10:58:42   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Najlepša hvala vsem za odgovore. Uredila sem sem svoje misli in ob tolikšni podpori za sem še bolj utrdila v sebi prepričanje, da splava ne grem delat. Že prej sem se nagibala pri sebi  k temu, da ga obdržim, a sedaj sem se zatrdno odločila, da se podam na pot materinstva sama ali z njim. Ob 18h sva zmenjena, mu bom povedala svojo odločitev. A je imela katera otroka morda v študentskem domu? Da bi šla z njim domov k svojim staršem namreč ne pride v poštev, ker je oče alkoholik in nočem, da bi imel moj otrok tako grenko otroštvo kot jaz. Tudi zaradi te izkušnje sem pomislila na splav prej, da kaj naj v tako kruti svet spravljam otroka. A zdaj je kocka padla, vam sporočim kaj bo rekel fant. Ninika1 tebi želim pa čimprej user posted image

Imam kolegico, ki ima dva otroka. Prvega je dobila preden je prišla na faks, drugega sta namensko naredila par let kasneje. Ves čas so živeli v študentu, kjer imaš na voljo cel apartma, ne samo del sobice.

Nasplošno so študentske družine dobro preskrbljene. Imajo kar nekaj ugodnosti, svoj vrtec, če se ne motim,... Če bi vedel to kar vem sedaj, bi najbrž imel otroke že prej.

Veliko veselja s tvojim naraščajem, tudi sam ga komaj čakam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
12.5.2006 15:58:26   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
A naj izberem splav ali otroka?

Sploh nisem bral ostali ker s posledeicami odločitve (ene ali druge) boš živela ti in to celo življenje. In poti nazaj ne bo.

No in potem vidim, da si se odločila za otroka. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 12.5.2006 16:00:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
12.5.2006 17:09:56   
Anonimen
tudi jaz bi otroka obdržala..itak je dobro poskrbljeno za študentke mamice...

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
12.5.2006 17:14:02   
Anonimen
še moja zgodba...zanosit se trudima z mojim 2, 5 leta, pa ti povem, da so grozni občutki, ko te vedno preseneti menstruacija in na testu ni user posted image user posted image , pa tako si želimo.. sedaj sem stara 25, a če bi vedela kaj me čaka bi na otročku začela delat že v srednji šoli...

kar sprehodi se po forumu zanositev pa boš potem videla kaj vse me preživljamo ko ne moremo zanosit...splav seveda lahko greš delat, ampak nekatere potem tudi ne morejo zanosit

pač odloči se kakor ti srce govori... če je fant resnično zaljubljen v tebe  bo želel tudi tvojega otroka....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
12.5.2006 19:58:34   
čaki
Čaki mal, zdej sm pa malo v dvomih. A si bila ti Hariba anonimna prej al sem jaz kaj zamuštrala? Ker Hariba ima 3 otroke???

Nč več ne arzumem!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi se pa tle zlivamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj se pa nič več ne javi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
12.5.2006 20:11:40   
Anonimen
Vsa ta tema je ZAFRKANCIJA- žalostno..

(odgovor članu čaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
12.5.2006 20:28:21   
ElaM

Pa folk je res bolan, no. Očitno jim primanjkuje pozornosti, da se grejo iz takih stvari norca delat.user posted image  Žalostno.

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?