Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Gorenjke, kje boste rodile? 9.6.2006 19:50:10
|
|
|
|
altati
|
Ljubljana, vsekakor, čeprav imam Kranjsko 100 m stran...sem že bila v LJ, sem bila zadovoljna in tudi obravnavajo me tam....Pa nimam nič proti Kranju.
|
|
|
|
RE: Gorenjke, kje boste rodile? 10.6.2006 9:23:55
|
|
|
|
KBM
|
Sem iz okolice Bleda in sem rodila na Jesenicah!
< Sporočilo je popravil Boris -- 10.6.2006 9:24:42 >
|
|
RE: Gorenjke, kje boste rodile? 14.6.2006 20:42:53
|
|
|
|
glista
|
Živijo, do porodnišnice v KR imam približno 200m, pa sem šla rodit v LJ. Med nosečnostjo sem en teden ležala v KR na oddelku, sem takoj vedela, da pri njih pa nočem rodt. Odločala sem se med Jesenicami in LJ. Ni mi žal. LP, Pija.
|
|
|
|
RE: Gorenjke, kje boste rodile? 22.6.2006 20:57:05
|
|
|
|
karin412
|
Jaz sem bila zelo zadovoljna v Kranju. Rodila sem v ta novi sobi, babice se mi je posvetila in upoštevala vse tiste porodne želje, ki so bile uresničljive, za drugo pa me je vedno vprašala, ali sem za to. Seveda ker je šlo vse gladko, ni bilo problemov.
|
|
|
|
RE: Gorenjke, kje boste rodile? 23.6.2006 11:47:14
|
|
|
|
Clody
|
Definitivno Jesenice!
|
|
|
|
RE: Gorenjke, kje boste rodile? 23.6.2006 13:56:48
|
|
|
|
Sandra*
|
Sem Ljubljančanka, ki živi na gorenjskem. Rodit grem v Ljubljano. Sem preveč slabega o Kranju slišala, pa ko sem mela ss sem en teden v Kranju ležala in sm bla čist razočarana nad higieno in prostori in kopalnico, da ne rečem, da sta na celem ginekološkem oddelku delala samo dva wc in je bilo skos zasedeno.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?