Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: je baby chech mini zanesljiv test 10.5.2006 5:32:05
|
|
|
|
Anonimen
|
A bo tale dojenček nekje na Štajerskem, slučajno?
|
|
|
|
RE: je baby chech mini zanesljiv test 10.5.2006 5:42:43
|
|
|
|
Seven*
|
Ponavadi laznih rezultatov taksni testi ne dajejo. Noseca si, noseca! Cestitke! Pa BabyCheck je meni lepo pokazal nosecnost, medtem ko mi je ClearBlue ni.
|
|
RE: je baby chech mini zanesljiv test 10.5.2006 5:43:30
|
|
|
|
Seven*
|
Ce ti bo, mi lahko na ZS javis kdo v resnici si.
|
|
RE: je baby chech mini zanesljiv test 10.5.2006 6:49:27
|
|
|
|
lana38
|
Bc mini je tudi meni pokazal testno črtico bolj bledo, kot je bila kontrolna. Ko pa sem ga ponovila čez par dni, pa je bila tudi testna črtica že bolj intenzivna. Seveda sem bila . LP
|
|
RE: je baby chech mini zanesljiv test 10.5.2006 7:26:08
|
|
|
|
PBJ
|
Meni je tudi pravilno pokazala dve težko pričakovani črtici in bila sem . Tako da - čestitam!
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2006 7:27:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: je baby chech mini zanesljiv test 10.5.2006 9:27:56
|
|
|
|
bebi
|
Tudi meni je BC pokazal prav. Čez en dan sem test ponovila še s CB in je tudi pokazal . Čestitke novi srečki
|
|
|
|
RE: je baby chech mini zanesljiv test 10.5.2006 9:44:37
|
|
|
|
Nitka
|
Včasih je težko verjeti, ko se rahlo pokaže druga črtica, ampak to je to Čez nekaj dni se ti bo črtica odebeljila.
|
|
RE: je baby chech mini zanesljiv test 10.5.2006 10:34:44
|
|
|
|
tinaaja
|
Pri meni je pravilno pokazal, tudi manj je bila obarvana nosecniska.. tko da CESTITAM!!
|
|
|
|
RE: je baby chech mini zanesljiv test 10.5.2006 11:43:39
|
|
|
|
Vilma
|
Sigurno si Čestitam Jaz sem se sprva branila teh baby check, ker so poceni in sem si mislila, da so tudi manj zanesljivi. No zdaj sem ga uporabila že 2X in mi je pravilno pokazal. Tako da definitivno si srečka
|
|
|
|
RE: je baby chech mini zanesljiv test 10.5.2006 15:05:51
|
|
|
|
Monika79
|
tudi jaz sem delala BC mini in Clear blue naenkrat pa sta mi oba pokazala lepe črtice tako, da iskrene čestitke lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: je baby chech mini zanesljiv test 11.5.2006 21:16:09
|
|
|
|
KODA
|
čestitke
|
|
RE: je baby chech mini zanesljiv test 12.5.2006 12:55:31
|
|
|
|
iza1
|
Pozdravljene! Ker mi ni nič jasno, vas prosim, da mi odgovorite. Včeraj sem naredila baby mini check test in to 2 dni pred ne-pričakovano menstruacijo. Po 5 min je pokazal le eno črtico. Potem pa sem po 20 min spet pogledala in slabo vidna je bila še druga črtica. V navodilih sem prebrala, da rezultata ne smeš odčitati po več kot 10 min. Torej nisem ali mogoče pa le sem? Vem, da sem neučakana, a nisem si mogla pomagati.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
TVEvica22Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?manj kot pol ure (
34%)
več kot pol ure (
21%)
več kot eno uro (
25%)
več kot dve uri (
6%)
kolikor sam hoče (
14%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!