Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 25.7.2006 20:05:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mali princ.
|
|
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 26.7.2006 13:58:36
|
|
|
|
x_srečka_x
|
DNEVNIK ANE FRANK, tako resnično je napisan da sem zraven potočila Pa tudi vedno me je zanimala vojna SRAMOTA ta pa govori o punci in njenih starših, je pa tudi tako resnično napisana saj govori o tem da čeprav smo vsi drugačni smo enkakopravni kar pa za mnoge ni res
|
|
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 7.8.2006 10:14:58
|
|
|
|
KIRA
|
Plamen in Cvet: Kathleen E. Woodiwiss. Ne vem zakaj, ampak mi je pisana na kožo - ne v dobesednem pomenu, ampak jaz se zgubim v njej. Pol pa mi je še ful dobro branje za na plažo : Maščevalec (jack Cannon). Nekoč sem brala viktorijo holt, ampak bi rekla, da so njene knjige vplivale name v negativnem smislu - ker so izkrivile podobo resničnosti. Od življenja ne moreš pričakovat, da bo roman, pa da boš nekje našel princa na belem konju. Nekateri imajo črne konje namreč). zadnje čase sploh ne berem več. nimam časa. raje čvekam na RR.
< Sporočilo je popravil KIRA -- 7.8.2006 10:17:33 >
|
|
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 7.8.2006 10:20:18
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Otroci z postaje ZOO....... in pred dvema tednoma sem prebrala avtobiografijo od Franca Rogača "Ključ brezdomca", ki jo bom dala Danaji za prebrat, ko bo stara 15 let.....
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 7.8.2006 10:22:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA Plamen in Cvet: Kathleen E. Woodiwiss. Ne vem zakaj, ampak mi je pisana na kožo - ne v dobesednem pomenu, ampak jaz se zgubim v njej Joj Kira, jaz sem jo prejšnji teden spet prebrala. Požrla, ne prebrala. Sploh ne vem, kako da mi paše tako sranje od ljubezenskih zgodb, ampak jaz potem še tri dni sanjarim o tem, da se to dogaja meni Mislim, da na čase iz mene useka nedozorela, nepotešena najstnica A si njeno drugo knjigo, Zimska vrtnica, tudi brala? No ta je tudi taka. Jaz sem jo celo srednjo šolo in še na faksu znova in znova požirala.
|
|
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 7.8.2006 10:25:27
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: KIRA Plamen in Cvet: Kathleen E. Woodiwiss. Ne vem zakaj, ampak mi je pisana na kožo - ne v dobesednem pomenu, ampak jaz se zgubim v njej Joj Kira, jaz sem jo prejšnji teden spet prebrala. Požrla, ne prebrala. Sploh ne vem, kako da mi paše tako sranje od ljubezenskih zgodb, ampak jaz potem še tri dni sanjarim o tem, da se to dogaja meni Mislim, da na čase iz mene useka nedozorela, nepotešena najstnica A si njeno drugo knjigo, Zimska vrtnica, tudi brala? No ta je tudi taka. Jaz sem jo celo srednjo šolo in še na faksu znova in znova požirala. ne žal ne. bi jo pa rada. pred časom sem jo iskala, pa je nisem našla. morala bi se spokat do knjižnice. pa sem "lena" ratala glede pohodov v mesto. ne da se mi 2 smrklji s sabo vlačit. ampak sem trdno odločena, da si bom nabavila/prebrala več knjig te avtorice. baje so vse ostale neke vrste nadaljevanje "plamen in cvet". to sem nekje prebrala na spletu.
|
|
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 15.8.2006 1:11:07
|
|
|
|
feniks
|
meni se zdi, da me je vsaka knjiga pomalem spreminjala in dodajala vtise. Vsekakor knjiga v katero sem se tudi raziskovalno "spustila" je Sveto pismo. Študirala sem jo več let, tudi herbrejščino in zgodovino za boljše razumevanje. Ravno ta knjiga je sprožila še druge tematike, kot so zgodovina, zemljepis, latinščina, prehrana...ma kup tega! Alice Miller - Upor telesa; Gabriel Gracia Marquez -100 let samote; Miyamoto Musashi - Knjiga petih prstanov; Apulej - Metamorfoze; celotna zbirka od Carols-a Castened-e... Obožujem enciklopedije o Naravi, živalih, vesolju in to so bile tudi prve knjige, ki mi jih je oče kupil. Otoci s postaje Zoo je bila in mislim, da bo ostala legendarna knjiga (je marsikoga obvaravala zla..)
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 15.8.2006 11:23:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Umetnost egoizma. Ne vem avtorja. Kmalu, ko sem jo prebrala sem se rešila ljudi, ki so bili name prisesani kot pijavke. Od tedaj imam tak mir...
|
|
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 15.8.2006 11:26:51
|
|
|
|
Maxica
|
Imenovali so jo Dvoje src, na drugo mesto pa bi dala Alkimista.
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 17.8.2006 19:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Otroštvo: Dnevnik Ane Frank, Otroci s postaje ZOO Mladost: Neznosna lahkost bivanja, Mali princ, Galeb "Kasneje": knjige Slavenke Drakulić, Imenovali so jo dvoje src, Šabono itd. Jih je pa verjetno še več, pa se jih zdajle ne spomnim
|
|
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 17.8.2006 21:16:54
|
|
|
|
soncek&luna
|
Marlo Morgan: Sporocilo iz vecnosti Cameron West: Prva oseba mnozine Corinne Hofmann: Bela masajka drugace pa mi je pogled na svet pred leti spremenil en fant s katerim sem hodila... to so bili prvi koraki na pozitivno...
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 26.8.2006 10:22:58
|
|
|
|
bobek05
|
Knjiga, ki jo imam trenutno najbolj v spominu: Philip Pullman - His Dark Materials (ali Njegova temna tvar - čeprav je v slo. nikoli nisem brala---prevod je za kozlat )... Knjiga je spremenila moj pogled na cerkev oz. še bolj okrepila moje mnenje o njej... Bila mi je tako všeč, da sem o njej napisala diplomo. Drugače pa mi je veliko knjig všeč: iz otroštva se npr. spomnim Mi otroci s postaje Zoo, ki me je takrat precej pretresla; tudi Gimnazijka (ampak ok, takrat sem imela drugačne poglede na svet)
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 26.8.2006 10:40:00
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Umetnost egoizma. Ne vem avtorja. Kmalu, ko sem jo prebrala sem se rešila ljudi, ki so bili name prisesani kot pijavke. Od tedaj imam tak mir... Podobno je name delovala knjiga Jane Bluestein Kako otroku postaviti meje in poskrbeti tudi zase. Princip se nameč da uporabiti na vseh ljudeh, ne samo na otrocih. Od takrat v širši familiji veljam za družinsko prasico . Leposlovja sem prebrala toliko, da ne bi mogla reči, da mi je katera konkretna knjiga spremenila življenje, na različne načine pa so se me dotaknile mnoge. Nazadnje Tolstojeva Vojna in mir in Murakamijev Norveški gozd.
|
|
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 30.8.2006 13:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Marija Sreš: Ženska ženski se splača prebrat!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.9.2006 17:32:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 11.9.2006 9:35:01
|
|
|
|
polona2
|
Trenutno berem tretjo knjigo Davea Pelzerja, ne vem sicer, kaj mi bo pustila oz. če me bo spremenila, vem samo, da se me že dolgo kakšna stvar ni tako globoko dotaknila, kot njegove knjige.
|
|
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 14.9.2006 21:08:09
|
|
|
|
mojčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarina2004 Do sedaj sta me samo dve knjigi spremenili moj nacin razmisljanja : Paulo Coelho : Alkimist Sergio Bambaren : Na morski obali Res sta dobri! Tudi meni, dodam pa še Sidharto in druge Hessejeve knjige
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 11.10.2006 5:13:33
|
|
|
|
frufru
|
Očarljivi skupinski samomor, Delfin. Prva zato, ker se mi je odprl drugačen pogled na sicer hudo tematiko. Druga, ker sem lažje razumela dejanje moje dobre prijateljice, ki se je odločila končati življenje. Bolečina je ostala , vendar lažje sprejemam njeno odločitev (čeprav spet iščem robčke). Morala je slediti svojim sanjam ali kot pravi delfin Daniel svojemu idealnemu valu.
|
|
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 11.10.2006 7:02:22
|
|
|
|
nataša k
|
Mi, otroci s postaje ZOO; Christiane F. Resnična in do konca grozljiva. Sem jokala kot dež. Brala sem jo pred pribl. 10-15 leti, pa še jo zdaj znam na pamet.
|
|
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 11.10.2006 23:28:32
|
|
|
|
Pepita
|
Kako smo preživeli komunizem in se celo smejali Paolo Coelho?!: Veronika se odloči umreti
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 27.10.2006 11:02:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbara De Angelis-Si ti pravi zame? Mi je pokazala,kaj resnično želim...
|
|
|
|
RE: Knjiga, ki vas je spremenila 27.10.2006 11:26:23
|
|
|
|
Felicity
|
Zagotovo je to knjiga Luise L.Hay - Življenje je tvoje. Ko imam občasne krize, je to edino kar mi pomaga. Zato ima častno mesto v predalu nočne omarice. Neverjetno, kako ti par besed spremeni pogled na svet.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?