krema za sončenje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

lutralutra -> krema za sončenje (9.5.2006 21:34:47)

Vsekakor se zavedam, da je potrebno, da je malček v senčki, vendar naš "živi" enoletnik se giblje na način, da prav tako ujame sončne žarke (meče klobuček z glave, ko je v vozičku se premika izven dosega strehice in marele...) in zato me zanima, katera krema za sončenje ali olje pa bi vseeno mogoče bila primerna za tako nežno kožico?  

anek -> RE: krema za sončenje (9.5.2006 21:43:53)

Mi uporabljamo kremo Eucerin in sicer faktor 40 in smo zelo zadovoljni!

soncek&luna -> RE: krema za sončenje (9.5.2006 22:14:00)

jaz imam od Nivee baby sun - al kako se ze imenuje... men se zdi ok, ker [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ni dobil nobene erakcije pa tudi soncek ga se ni opekel

frutka_ -> RE: krema za sončenje (9.5.2006 22:45:42)

Eucerin, ker najbolj naraven. 

nejča -> RE: krema za sončenje (10.5.2006 7:51:33)

Bubchen - fino diši in nič ga ne opeče

anitaz -> RE: krema za sončenje (10.5.2006 7:51:58)

Imamo kremo od Justa....in je super!

žiža -> RE: krema za sončenje (10.5.2006 9:41:58)

Tudi jaz imam Eucerin, faktor 40 in je super. Za občutljivo kožo in za alergike se mi zdi ta kozmetika res dobra.

RuparB -> RE: krema za sončenje (10.5.2006 10:18:06)

Imam tri in pol leta starega sina in leto in pol staro hčerko. Pri obeh uporabljam od rojstva naprej kremo Just in moram reči, da nismo imeli nikakršnih problemov. Res so idealne kreme tako za zelo občutljivo otroško  kožo, kot tudi za odrasle.  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  Če želiš več informacij, se mi oglasi po mailu. LP, R.B.

Anonimen -> RE: krema za sončenje (10.5.2006 10:21:01)

Avonovo Bronz kiddsfaktor 30
Nobene reakcije na koži,takega kot smo odpeljali na dopust takega smo po tednu ni tudi pripeljali,nobenih opeklin,tudi premočno zagorel ni.
Letos smo jo ponovno nabavili,ker nima škodljivih kemikalij.
Tako sedaj pa obvestilo.Še letos do jeseni bodo vse kreme za sončenje standardno opremljene za obveščanje o faktorjih,od jeseni naprej bodo morale vse tovarne na kreme napisati:nulta zaščita,srednja zaščita in močna zaščita..brez številk.Vse stare lanske kreme vrzite proč in nabavite nove,ker med stanjem izgubijo vrednost zaščitnega faktorja.

Valeri -> RE: krema za sončenje (10.5.2006 11:13:02)

Za miškolina starega 4 mesece, uporabljam Vichy, faktor 60.

Pobalami -> RE: krema za sončenje (10.5.2006 13:16:22)

Enkrat je že bilo rečeno na forumu, da so boljše kreme z mehansko zaščito kot kemično. Predvsem za dojenčke. Tako zaščito ima Babylove v DM in nivea - taka svetlo modra empalaža je z rumenim pokrovčkom. V lekarni je taka Avene. Jih je več ampak jaz vem za te.

Kristina_1 -> RE: krema za sončenje (11.5.2006 23:22:43)

Mi smo tud pri 3 mes. probal to kremo od Niveje pa je dobil rdeče fleke, ki se jih nismo rešli nekje 14 dni. Od takrat uporabljamo samo klobuček (za zavezat) če ne leti dol z glave. Če ga sonček moti že malo skloni glavo, da mu klobuček dela senčko.

Stran: [1]