Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Poroka na prostem - nujno!!! 17.5.2006 22:35:23
|
|
|
|
Barči78
|
Midva sva se tudi poročila v Bistri pri Vrhniki, pa je bilo zelo lepo. Tako, da sva se pravilno odločila. Sploh pa, ker sem si tudi želela imet civilno poroko na prostem. Samo v primeru slabega vremena, pa mislim, da poroko prestavijo v dvorano.
|
|
RE: Poroka na prostem - nujno!!! 31.5.2006 15:52:51
|
|
|
|
mlavla
|
midva pa sva se odločila za poroko na gradu Štanjel. Midva se bova poročila v galerji, možno pa se je poročiti tudi na prostem in sicer na prelepem ferarijevem vrtu...
|
|
RE: Poroka na prostem - nujno!!! 5.6.2006 21:28:11
|
|
|
|
Reby
|
Tako, sedaj pa res zadnja odločitev. Poročila se bova v Vili Široko Šoštanj na prostem in tudi pogostitev bova imela tam. Všeč mi je bilo, ker je na samem in v zelenju - primerno za poroko poleti, pa še več zasebnosti imaš kot v Logarski, kjer zaradi gostov še glasbe ne moreš imeti, ker je takrat sezona. V Vili so mi pripravili super menu, kanapeje, pecivo... pa še sam lahko prineseš vse, kar želiš - od aranžmajev, sadja, peciva. Vam avgusta sporočim, kako je poroka potekala in posredujem tudi par slikic. LP
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?