Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kontracepcijske tablete- nosečnost 9.5.2006 16:08:36
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi ,če se zgodi,da zanosiš že prvi mesec po prenehanju jemanju KT ni nič narobe. folno kislino lahko prej ali pa kasneje.jaz sem jo začela jesti šele v 4 mesecu in sem jemala samo en mesec.
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tablete- nosečnost 9.5.2006 16:09:18
|
|
|
|
Elysabeth
|
Res je...priporočljivo je prenehanje jemanja KT tri mesece pred nosečnostjo in dobro je da že pred zanositvijo začneš z jemanjem folne kisline. Je pa kar nekaj deklet (tudi na tem forumu) zanosilo prej kot v 3 mesecih po prenehanju in so danes že ponosne mamice zdravih otrok....če te to skrbi. Priporočljivo je pa le... Srečno in upam, da čimprej zagledaš !!!
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tablete- nosečnost 9.5.2006 17:53:57
|
|
|
|
šnucika
|
jaz sem nehala jemat KT konec januarja lani...in hkrati pričela jemati folno kislino......februarja sva z pazila..marca pa šla veselo na delo! In 10.aprila je test pokazal ! Torej po samo dveh ciklusih brez tabletk.....nosečnost je bila normalna in brez večjih nosečniških težav!
|
|
RE: kontracepcijske tablete- nosečnost 10.5.2006 0:12:10
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem takoj (brez pavze)zanosila in vprašala G, pa me je pomiril, da nič ne škodi otroku, saj imajo današnje tabletke ful male vsebnosti hormonov. Folne kisline pa v 1. in 2. nosečnosti sploh nisem jemala, ker takrat tega še niso priporočali (pa sta kljub temu oba zdrava), v 3. nosečnosti pa sem jo začela po 2 mesecih jest. Jaz bi na tvojem mestu počakala do pozitivnega testa, če (bog ne daj) ne bi mogla takoj zanosit.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?