mamči -> RE: Kako pa ve rešujete svoje probleme? (9.5.2006 13:37:33)
|
Kaj sem pripravljena naredit, da moja zveza funkcionira ? A veš, da se pravzaprav sploh ne poglabljam v smislu, kaj neredit. Saj ne vem, če je to dobro ali slabo, pri nama z mojim funkcionira dobesedno spontano. Z vsemi lepimi in manj lepimi stvarmi in dogodki, z vsem smehom in prepiri, z zgovornimi in tihimi dnevi, včasih je kak dan nabit z ljubeznijo / erotiko, včasih je dan ko je vse bolj hladno. Po karakterju sva popolno nasprotje, imava pa zaenkrat enako lestvico vrednot, ki so nama prioritetne. Včasih se jezim nad njegovim ravnanjem, on sigurno isto, potem pa le uvidim, da je človeka treba jemat takega, kot je. Tako kot se reče - v dobrem in slabem. Če je pa tema varanje, tu se pa potem sigurno zaplete. Nobeden od naju ne bi sprejel varanja partnerja - varanja, kot takega, ko imaš nekoga za norca zraven pa še "držiš" vse vajeti doma, kot da ni nič. Če bi se moj partner v resnici zaljubil v drugo, ga ne bi poskušala obdržat v najini zvezi , temveč bi sprejela dejstva. Lahko, da bi ga iz srca ljubila, vendar enostransko to itak ne velja. Poskušala bi ga preboleti in si ustvariti novo življenje. Ljubezen je ali pa je ni - danes sem to že stotič napisala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] .
|
|
|
|