Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 9.5.2006 18:18:35
|
|
|
|
CIPRESA
|
A lahko samo nekaj vprašam (pa oprosti puncica ker sprašujem na tvoji temi) kakšna sredstva proti bolečinam vi to mislite??? Mene ni noben niti vprašal zanje niti povedal da obstajajo kaka in jih kljub zeloooo počasnemu rojevanju ni nihče niti ponudil
|
|
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 9.5.2006 18:26:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej, čestitke, Punčica! Jest bi tut doma rodila, če bi hotla tist film do konca pogledat...
|
|
|
|
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 9.5.2006 18:34:08
|
|
|
|
dory
|
uau puncica....tale adrenalinska zgodba je dala vetra...ampak lepo,da cartate se fantka...lepo
|
|
|
|
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 9.5.2006 20:19:19
|
|
|
|
KODA
|
čestitke celi družinici
|
|
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 9.5.2006 20:31:42
|
|
|
|
bori1
|
ja bravo , punca in veliko sreče malemu angelčku ,... lepo se cartajte, Bori
|
|
|
|
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 9.5.2006 20:34:25
|
|
|
|
Magi*
|
čestitke za Vida in za superhiter porod! za mamico, mali puncici in fantku pa lupčke.
|
|
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 9.5.2006 21:03:38
|
|
|
|
frutka_
|
Čestitam! Rodila si ekspeditivno! Hitro in učinkovito! Zelo lepo, zdaj imaš par! Cartajte se in uživajte! LP
|
|
|
|
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 9.5.2006 21:07:22
|
|
|
|
ANDREJA 75
|
Ja full lepo si opisala porodno izkušnjo . Č E S T I T K E 0
|
|
|
|
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 9.5.2006 21:18:22
|
|
|
|
mamči
|
Ful lepo iskrene čestitke !
|
|
|
|
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 10.5.2006 11:10:08
|
|
|
|
bini
|
ej puncica - pa pri vas je skoraj vse tako kot pri nas.. sem na precej podoben način rodila, pa še Anžeta sem imela pri porodu ... samo da jaz nisem rodila v pol ure ampak v 2eh, pa se mi je tud to zdelo zelooo hitro... in tud meni so rešili presredek v glavnem čestitam za sinčka glede ljubosumja starejše sestre - hm... naš Aljaž je star 6 tednov pa ima Ana še vedno hude krize ... jest počas že obupujem... upam, da bo šlo pri vas hitreje to navajalno obdobje... če pa ti prej pogruntaš kako to rešit, mi pa prosim javi - sem že v fazi, da bi poskusla čist vse ..
|
|
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 10.5.2006 14:06:54
|
|
|
|
TiaSara
|
Punčica to je bilo pa res kar na ekspres. Ampak kako lepo, sedaj imaš pa eno punčico pa enega fantička. Ti daj deklici kar malo časa, da se privadi na novo situacijo, potem bo pa gotovo vse super! Tudi če bo malo ljubosumja zraven, meni se zdi, da na koncu taka bratovsko/sestrska ljubezen premaga.
|
|
|
|
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 10.5.2006 15:38:13
|
|
|
|
cofek
|
puncica!!! tole je bilo pa res ekspresno!!! sem ti kar malo fouš - hiter porod in hitro okrevanje! kaj lepšega bi si še lahko želela?! upam, da se kmalu privadite na novega člana družine (mislim predvsem na puncico). lp, t
|
|
|
|
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 11.5.2006 10:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha, Punčica, a veš, da je bil babica Anže siser sošolec od mojega moža in to na živinorejskem faksu Tako da si ti res ena velika živina, zgleda, če si njega dobila Je pa res v redu fant, še nobene nisem slišala, da bi se pritožila čezenj.
|
|
|
Ali bi se kljub zdravstvenim težavam odločili imeti otroke?sonček08da (
68%)
ne (
32%)
Število vseh glasov: 362Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!