Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 9.5.2006 18:18:35
CIPRESA
A lahko samo nekaj vprašam (pa oprosti puncica ker sprašujem na tvoji temi) kakšna sredstva proti bolečinam vi to mislite??? Mene ni noben niti vprašal zanje niti povedal da obstajajo kaka in jih kljub zeloooo počasnemu rojevanju ni nihče niti ponudil
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 10.5.2006 11:10:08
bini
ej puncica - pa pri vas je skoraj vse tako kot pri nas.. sem na precej podoben način rodila, pa še Anžeta sem imela pri porodu ... samo da jaz nisem rodila v pol ure ampak v 2eh, pa se mi je tud to zdelo zelooo hitro... in tud meni so rešili presredek
v glavnem čestitam za sinčka glede ljubosumja starejše sestre - hm... naš Aljaž je star 6 tednov pa ima Ana še vedno hude krize ... jest počas že obupujem... upam, da bo šlo pri vas hitreje to navajalno obdobje... če pa ti prej pogruntaš kako to rešit, mi pa prosim javi - sem že v fazi, da bi poskusla čist vse ..
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 10.5.2006 14:06:54
TiaSara
Punčica to je bilo pa res kar na ekspres. Ampak kako lepo, sedaj imaš pa eno punčico pa enega fantička. Ti daj deklici kar malo časa, da se privadi na novo situacijo, potem bo pa gotovo vse super! Tudi če bo malo ljubosumja zraven, meni se zdi, da na koncu taka bratovsko/sestrska ljubezen premaga.
RE: Kako smo SKORAJ rodili doma... 11.5.2006 10:39:29
Anonimen
Ha, Punčica, a veš, da je bil babica Anže siser sošolec od mojega moža in to na živinorejskem faksu Tako da si ti res ena velika živina, zgleda, če si njega dobila Je pa res v redu fant, še nobene nisem slišala, da bi se pritožila čezenj.