Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kreme za atopični dermatitis 9.5.2006 13:55:52
|
|
|
|
Majabo
|
jaz z svojim detemom se cakam na krvne teste...nemogoci cakalni roki :-( ne vem na kaj je alergicen, se pa mali zadnje dni tako praska da me je groza bi mu ta kremica pomagala? morda imas spisek lekaren kjer jo prodajajo? lp T.
|
|
|
|
RE: kreme za atopični dermatitis 9.5.2006 14:29:54
|
|
|
|
pikapoka
|
Najbolje bo, da pokličeš na tel. številko, ki sem jo napisala. Maja ti bo svetovala tako kot meni. Kremica pa naj bi pomagal4 a, vsaj po mnenju nekaterih poznanih, ki so jo uporabljali.
|
|
|
|
RE: kreme za atopični dermatitis 9.5.2006 15:16:36
|
|
|
|
joja
|
Drage mamice, tudi nas 8 mesecnik ima AD in ne vem na kaj je alergicen. Sicer ga nima v tako zelo hudi obliki pa vendar.... Ker trenutno zivimo v tujini sem tudi sama kupila izedlke Mustela in sicer prav posebo linijo, ki se imenuje Stelatopia in je namenjena prav dermatitisu in suhi kozi. NA razpolago imajo gel za umivanje, olje za kopel in pa kremo za po celem telesu in obrazu. Izdelki so res odlicni in nam super pomagajo. Res da so nekoliko drazji tukaj v Franciji je ena izdelek okoli 24 eur govorim na pamet, vendar so absolutno vredni svojega denarja. V Ljubljani se Mustela dobi vlekarni v draveljskem centru in pa v lekarni v centru Murgle za ostale pa ne vem. Torej poskusite, res toplo priporocam. Jaz nasega malcka mazem vsak vecer po kopanju, v vodo dam olje in pa zjutraj. lp pozdrav
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?