katis -> RE: Bombe...70.dan(S) (9.5.2006 8:04:11)
|
Dobro jutro! Vse najboljše Cukrček! Ne glede na leto gor ali dol, važna je KARIZMA! Ta dela človeka in ti jo vsekakor imaš, tako da ČETSITKE.... Eno pravo sadno kupo (brez smetane) si pa res privošči! P.S. Upam, da si si zato že včeraj kako posebno [sm=torta.gif]privoščila! [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif] No jaz sem včeraj prišla domov lačna, in sem si naredila 3 (![sm=smiley30.gif]!) pečene tortilje z zelenjavno oblogo in svežo rukolo...ma se mi še danes cedijo sline. Zvečer pa še čudovito borovničevo tortico in čokolado...mmmm... aja, sem bila pa zato včeraj tudi v fitnesu, pa še na en dolg sprehod sem šla. No ja, bo pa zato danes pokora ter sadje in zelenjava. No, ne pokora, le malo bolj lahek dan :) in bodo na spisku jabolka za zajtrk in malico, za kosilo verjetno gobice s korenjem in čebulo ter solata iz zelja, popoldan še solata z rukolo, zvečer pa še kakšno jabolko, če bo potreba. Sem pa tako vesela, ker so se kile malo bolj konkretno navzdol premaknile. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Če bo šlo tako cel tale mesec, potem bi lahko še kar nekaj kilc padlo dol. Pa upam, da so se trajno raztopile! Dajmo bombice, le še 20 dni! Slabe tri tedne! Kaj pa je to za nas!
|
|
|
|