Ezi -> RE: MLADE MAMICE - oglasite se (8.5.2006 22:52:43)
|
Uf, boš videla kako bo fino! Vsaj meni je bilo. Nisem imela nobenih problemov, no, res pa je, da sem bila vsa iz sebe, ker sva prvega otroka "delala" eno leto. Med nosečnostjo je bilo fino odkrivati vsa ta nova področja. Najbolj zanimivo je seveda opazovati svoje telo, tisto premikanje in opazovanje, rast svoje male bube. Vsak mesec se naučiš kaj novega, prek RR spoznaš kopico cyber prijateljev, kateri ti pomagajo z nasveti, napotki. Mene je že to pomirjalo, ker se je tako na veliko govorilo tudi o najmanjših, mogoče na videz nepomembnih stvareh. Tako že veliko prej zveš za stvari, ki te še čakajo. V nosečnosti sem morala jemati železo, ker imam že tako bolj slabo kri. In porod? Jaz sem malo pazila pri vsej tej literaturi, da sem se čimbolj izogibala tistim bolj žalostim zgodbam. Hotela sem le vedeti, kako porod teoretično poteka in tistih par napotkov sem se držala, katere sem našla tu, na RR. Pa se je itak izkazalo, da je vsaka nosečnica drugačna zato tudi nosečnost in porod poteka drugače. Pa seveda tudi kasneje vidiš, kako smo si različni. Vsak malo drugače vzgaja otroke. Normalno, a ne? Aja, kaj je še pomembno ... da ti partner stoji ob strani. To. Ker je mogoče, da boš tudi ti ugotovila, da vse tiste prijateljice mogoče niso ravno najboljše prijateljice, kot si si mislila. Ti predlagam, da se kdaj udeležiš kakšnega srečanja, pa v živo poklepetaš z mamicami[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|