jasnika -> RE: neprofitna stanovanja razpis (8.5.2006 20:48:48)
|
lej pikec0, tako je denar je sveta vladar in verjemi mi da se jih da podkupit sama sicer nimam denarja za to , vendar preverjeno vem da to drži, pa še kako, naša država pa je tako dobra do lenih ciganov, ki samo delajo in rojevajo otroke in jih je po cel kup v familiji da že na prvem razpisu dobijo stanovanje-spet preverjena info, in pol ko dobijo stanovanje dajo not še za subvencijo saj sta oz so vsi kao brez dela, čeprav delajo na tržnici kramarskem in še kje in dobijo subvencijo najemnine, tako da so skor zastojn not, mi ki pa mamo 1 al 2 otroka in še po možnosti 1 dela pa lahko smao sanjamo o tem stanovanju, ŽAL AMPAK JE RES TAKO, in to me jezi da mamo kao reveže ki majo za podkupnino in tam se dodatnega denarja ne branijo, pa praviš da mamo inšpekcije pa to kako pa naj jaz si eno cigansko familijo izberem in na slepo ugotovim koliko točk so jim dodelili in na kolikih razpisih so že sodelovali, žal tako pa veš da ne gre, ampak se to dogaja, eni se trudimo pošteno in nimamo nič razen mirne vesti od tega, pa j.... ,irno vest raje bi mela stanovanje. in to me tako zelo boli in žalosti lp
|
|
|
|