Gina -> RE: Če bi napisale predporočno pogodbo... (8.5.2006 20:54:05)
|
Kerensa, nisem zihr, da imaš prav. Tip od ene moje frendice je hotel predporočno pogodbo. Pa ne zato, ker bi se bal, da bi mu kaj odnesla, kar je bilo že prej njegovega, ampak zato, ker ima on zelo visoke dohodke in se boji, da bi mu žena v primeru ločitve odnesla polovico tistega, kar bosta skupaj ustvarila, ker bi bilo zanj grooozno.Umrl bi. Logično da se lahko na take sorte tipa veže samo ženska, ki ji materialna varnost veliko pomeni in zato ga je tudi na nek način razumela, da je to hotel, ker bi ona ob istih lastnih finančnih razmerah hotela od njega enako.(Pa v bistvu niti ona ne služi švoh) in je v končni fazi, kljub upiranjem podpisala. Totalna beda. Jaz s takim tipom ne bi mogla imeti nič, če bi že v predpripravah razmišljal, kako se bo ločil. POleg tega si potem denar delita procentualno, stroške namreč in vse ostalo. Da ne bi kdo preveč plačal. V bistvu so meni take sorte ljudje prej cimri kot partnerji. Jaz ne bi mogla takega človeka spoštovat, v bistvu bi ga prezirala, ker je odvisnik od denarja. In odgovor: Jaz ne bi podpisala predporočne pogodbe niti slučajno. Ne čutim potrebe.
|
|
|
|