|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zatekanje
8.5.2006 18:22:16   
Vesna
to temo sem že odprla na forumu nosečnost,ma ker ste že dale nosečnost skozi,bi rada še vas vprašala.namreč danes so na rednem pregledu ugotovili,da sem se  zredila 3 kg  v enem mesecu in da preveč zatekam,vzeli so mi kri in če bojo slabi izvidi,me zadržijo v bolnici,pa še stroga dieta sledi in en aspirin na dan.
a se je kateri to dogajalo?

_____________________________

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zatekanje
8.5.2006 18:27:30   
Vrtnica1
Hm, ja, jaz sem se tudi precej zredila, sploh v prvih 4 mesecih kar za 10 kg; zatekala sem pa tudi zelo, zelo, ampak, ker sem imela druge težave, sem morala na koncu nosečnost preležati, tako da nisem več zatekala. Res se na koncu pa nisem več tako redila, zatekala pa tudi nisem več, ker sem ves čas ležala. Tako da, ne vem, če ti lahko jaz sploh kaj pomagam, edino to, da se je tudi meni to dogajalo, pa zaradi tega ni bilo nobene krize. Sem pa bila na meji za nosečniško sladkorno user posted image , samo ni šlo čez.
Bo mogoče katera kaj več povedala.
Veliko sreče ti želim.

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zatekanje
8.5.2006 18:32:16   
Vesna
hvala vseeno,ma tvoj otroček je v redu?ker me je ustrašilo to,ker je rekla dr.da lahko otrok zaostane v rasti,če preveč zatekam,ker ne dobi zadosti hranilnih snovi.user posted image

_____________________________

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Vrtnica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zatekanje
8.5.2006 20:52:38   
Bonnie_RR
Jaz sem ful zatekala v zadnjem mesecu nosečnosti. Sem bila takšna kot bi me kdo napihnil kot balon... Noge, roke, celo obraz. Sem morala dati celo prstana dol, ki jih sicer ne dajem s prstov. V zadnjem mesecu sem se tudi zredila kar za 3 kg!
No, meni je moja ginekologinja rekla, da dokler nimam povišanega pritiska in so izvidi vode vredu, ni treba nič skrbeti. Svetovala mi je samo, naj imam čim več noge dvignjene in z nečim podložene. To naj bi zmanjševalo zatekanje. No, jaz je nisem ravno ubogala, sem bila kar naprej nekaj na nogah vse do poroda.

V parih dneh po porodu se je stanje znormaliziralo tako, da sem si bila spet podobna.user posted image S tamalim ni bilo pa nič narobe, prav nasprotno, je ful zdrav in radoveden bejbi.

Svetujem ti, da se čim manj sekiraš, upoštevaš nasvete G in maksimalno uživaš v nosečnosti. Kljub temu da je na koncu kar naporna, namreč ful prehitro mine...

Lp

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zatekanje
9.5.2006 20:27:56   
Vrtnica1
Uh, ja, naš mali je bil, čeprav je bil nedonošen (pa ni bil vzrok zatekanje za prezgodnji porod, ne skrbi), kot da bi bil čisto donošen. Če pa bi bil donošen, bi bil ooogrooomna beba user posted image .
Ne preveč skrbet, veliko počivaj, to res pomaga.
lp

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Prt
black rose

Na mizi imamo:

prt iz blaga (33%)

PVC prt (12%)

steklo (19%)

nimamo prta (36%)


Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!