Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: spanje v skupni postelji 14.5.2006 11:58:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, mi tut spimo skupaj, pa je prav fino. Samo z očijem se mal težje crkljava :(
|
|
|
|
RE: spanje v skupni postelji 14.5.2006 15:08:11
|
|
|
|
petra.horzi
|
jz dam mojga zvečer ko zaspi v njegovo posteljico, pol k se prvič zbudi ponoč (to je lohk čez tri ure al pa čez 8 ur) ga vzamem pa k seb, in je pol do zjutri med nama, če pa celo noč spi-to je blo 2x do zdaj pa celo noč spi v svoji posteljici brez problema, tko da se oba dobr naspiva pa tud jz pol zjutri , če spi pr men, sploh ne vem kolkokrat sm ga dojila ponoč men je lažje tko:)
|
|
RE: spanje v skupni postelji 15.5.2006 19:32:11
|
|
|
|
Grascakinja
|
Tudi mi smo in še kombiniramo, da zvečer zaspi v svoji posteljci, okoli petih, ko pijemo "zajtrk", pa se ponavadi prestavimo v zakonsko posteljo in skup dremuckamo do šestih ali sedmih. Kakor kateri družini ustreza, tako naj spi.
|
|
|
|
RE: spanje v skupni postelji 15.5.2006 21:11:21
|
|
|
|
žužu
|
ma ni lepšega, kot stisniti se k mali štručki. naša je spala pri meni tri leta. sedaj pa noče več, je velika... še prehitro mine ta čas, ko se objemajo in cartajo z mamico, nikar jih ne odganjajte stran!
|
|
|
|
RE: spanje v skupni postelji 16.5.2006 14:56:18
|
|
|
|
Seven*
|
Magi, tole si pa super napisala..
|
|
RE: spanje v skupni postelji 16.5.2006 15:05:30
|
|
|
|
cuma
|
Včasih niso imeli niti elektrike in vode, pa so vseeno gor zrasli... ..., pa saj nihče ne potrebuje razlage ali opravičila zakaj spi in s kom in koliko časa... mislim da se sprašuje o načinu, kako zavarovati otroka pred padcem oz. poškodbami?! Lp in sladko spanje cuma
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?