vse je 'uzitno' (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Romcka -> vse je 'uzitno' (8.5.2006 14:35:44)

hi punce:) moja 9m pikica bi vse pojedla....dobesedno VSE:) ce gremo malo na dekico na travco sedet, sigurno kaka trava v usta prileze..pa na plazi kamencki, pa storzki...pa cist vsaka smet doma....kriza....vse kar je v dosegu  malih nemirnih rokic, pac kmalu pride v usta:) A se vam to dogaja? DO kdaj takole vse testirajo?
uzivajte
R[sm=ribica.gif]




Rubin. -> RE: vse je 'uzitno' (8.5.2006 15:51:11)

Hja Romčka pozdravljena, se spet srečava pri "problemih", prvo 6. bolezen, sedaj pa to. Tudi moja sončica ima 9 mesecev in me zanima kako dolgo po še šlo vse v usta, saj enkrat pa se ja mora nehat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Menda je ne pre šolo, hahahaha. Ima katera starejšega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], pa se še spomni, kdaj so nehali vse okušati z usti? Tudi mi smo sedaj malo pojačali higijeno, ampak vedno pa tudi ne moreš biti zraven, a ne?




morskadeklica -> RE: vse je 'uzitno' (8.5.2006 16:22:53)

Nekje pri enem letu je moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] s tem počasi nehala. Sicer še vedno hoče kaj probat, kar ni treba, ampak bistveno manj kot prej.




lelaval -> RE: vse je 'uzitno' (8.5.2006 20:43:54)

Čez nekaj mesecev se bo nehalo, do takrat je pa res potrebno pazit nanje ker resnično vse dajo v usta, saj z okusom spoznavajo stvari.




Anonimen -> RE: vse je 'uzitno' (8.5.2006 20:46:15)

Joooj, je spomnim moje nečakinje, ki je vedno, le da sekundo ni bila pod kontrolo, bezala tiste sploščene žvečilne z asflata in jih jedla. Fuj! Ampak je dane sdokaj normalna 18-letnica![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Marogica -> RE: vse je 'uzitno' (8.5.2006 21:00:05)

To je čisto normalno "stanje". Toliko stari otročki pač spoznavajo okolico in predmete z okušanjem. Bo prešlo samo od sebe oz. se bo znatno zmanjšalo. Je pa mene ta manjši naučil "pospravljati" in odstranjevati vse tisto, kar bi lahko prišlo v poštev kot užitno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Pri tavečjem je bilo bolj enostavno, ker je sesal prstke in ni imel nobene potrebe po dajanju stvari v usta.




hubi -> RE: vse je 'uzitno' (8.5.2006 21:07:03)

Naš je star 8 mesecev in gre tudi vse v usta. Razen solate, ki pa bi lahko tja šla.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Romcka -> RE: vse je 'uzitno' (9.5.2006 16:22:52)

no malo ste me potolazle:) sej verjamem da bo kmalu minilo, samo je kr kriza ji skozi pod prste gledat...danes je nasla en moj las in ga 'glodala' - pa kako ga je uspela videt, pa pobrat...nic jasno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
uzivajte
R




Stran: [1]