viroza (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


sanja5 -> viroza (8.5.2006 14:04:52)

Moja 7 mesečnica je danes dobila potrdilo naše pediatrinje: viroza[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Zanima me kako ji lahko pomagam, da čimpreje pozdravimo to nadlogo. Ima poln nosek, ki ga čistimo s fitziološko vendar pa ne pomaga prav dosti. Ima totalno polno grlo sluzi in je nenormalno zaspana. < Spi skoraj ves dan. Zdravnica misli, da je to normalno, zanima me pa še vaše mnenje in izkušnje- Še to vročine nima.... mi je pa druga zdravnica v petek rekla, da je mogoča alergija na cvetni prah... druga pa mi reče., da alergija sploh ni možna pri takih malčkih??????

Ne vem več

Hvala za pomoč

sanja




šnucika -> RE: viroza (8.5.2006 15:29:40)

to se tudi jaz sprašujem...saj sva obe šmrkavi že več kot dva tedna.
Tamali so pred dvemi tedni kar v ambulanti očistili nosek z električnim aspiratorjem,ker je bila tako zamašena.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Jaz sem dobila diagnozo viroza in mala tudi.....
še vedno jo cel dan čistim s fiziološko in aspiratorčkom.....zjutraj se zbudi popolnoma zadelana in kar hrope od vse te sluzi.Ko sčistim,je sluz malo rumeno zelena...čez dan pa čista prozorna.
Jaz sem drugače ZELO alergična na cvetni prah- več ali manj na vse,kar cveti,pa se bojim,da se nekaj tudi pri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] kaže.Zgleda,da se bova odpravili nazaj k pediatrinji že ta teden...ker očitno do naslednje srede,ko naj bi bila drugič cepljena,ne bo zdrava!

meni je moja pediatrinja rekla,da možnost alergije obstaja že pri tako majhnem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]!




Stran: [1]