Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: odstaviti, iztiskanje mleka 8.5.2006 21:20:51
|
|
|
|
Grascakinja
|
Pejdi bolj počasi, da ne boš imela problemov s prepolnimi prsmi, pa da ne bi slučajno kakega mastitisa fasala. Če boš tako na hitro, brez črpanja skoraj ne bo šlo. Jaz sem odstavila počasi in postopoma v 1 mesecu po 2 mesecih uvajanja GH. Črpala zaradi odstavljanja nisem, sicer pa ni noben bavbav z aventovo črpalko. Izpustila sem le par kapljic pod tušem, da me ni preveč bolelo. Predlagam, da najprej postopoma odstaviš jutranjo rundo, potem pa večerno. Tudi za otroka bo počasnejše odstavljanje manj stresno.
|
|
|
|
RE: odstaviti, iztiskanje mleka 8.5.2006 22:23:48
|
|
|
|
Alina_alin
|
Hvala za odgovor. Hm, ne vem kak bo to zjutraj - ker mi imamo bujenje že malo čez 5 uro. In sedaj sva se priklopili in vsaj urco skupaj zadremali. Kaj ji pa naj zdaj ob 5 h zjutraj ponudim? Zvečer mislim da bo lažje - če bo zmatrana bo že zaspala. Itak se naje kašice. Kaj naj ponudim namesto zize ob h zjutraj, mi ni najbolj jasno.
|
|
|
|
RE: odstaviti, iztiskanje mleka 9.5.2006 8:43:47
|
|
|
|
cuma
|
Kaj pa, če bi ponudila čajček? Lp cuma
|
|
|
|
RE: odstaviti, iztiskanje mleka 9.5.2006 17:13:28
|
|
|
|
Grascakinja
|
Koliko pa je dete staro? Ali flaška pride v poštev?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?