Ultrazvok (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> Ultrazvok (7.5.2006 22:09:10)

Pozdravljenje nosečke.
Imam vprašanje. Baje, da zdravstveno zavarovanje krije samo 2 UZ. Je imela katera več UZ kljub temu, da je bila nosečnost povsem običajna? Vem, da obstaja še pregled za nuhalno svetlino, ampak mene zanima pregled prav pri G.

lelaval -> RE: Ultrazvok (7.5.2006 22:11:20)

Če nimaš nobenih težav, zaradi katerih bi G smatral, da je dobro naredit še kak UZ, potem ti ne pripadata več kot 2 ultrazvoka. Žal. Če želiš, boš morala samoplačniško.

Anonimen -> RE: Ultrazvok (7.5.2006 22:18:08)

jaz sem imela UZ vsakič,ko sem prišla h G.Pa nisem imela nobenih težav  itd.
Odvisno je tudi od G

PBJ -> RE: Ultrazvok (7.5.2006 22:27:19)

Veliko je odvisno od ginekologa in njegovi presoji o potrebi večih UZ.

majas -> RE: Ultrazvok (7.5.2006 22:51:53)

Jaz sem imela že tretji pregled. Pa me je vedno dal na UZ. Kaj za plačati pa še nisem slišala.
Me pa zanima ali res lahko UZ tudi škodi otroku in jih več kot 3 sploh ne priporočajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] To sem slišala nevem pa ne.
Je pa prav lepo ko na vsakem pregledu vidiš kako je zrastel...

A_A -> RE: Ultrazvok (8.5.2006 7:38:38)

UZ otroku in nosečnici popolnoma NIČ ne škodi

mirjanajelenko -> RE: Ultrazvok (8.5.2006 16:48:22)

meni so na zavarovalnici povedali da zdravstvo krije vse kar je z zvezi materinstva se pravi nosečnosti ter poroda . tako da je vse zastonj  če so pa problemi pri nosečnici alergija itd.... se pa plača seveda če nimaš dodatnega zavarovanja.
če imaš dodatno zavarovanje sklenjeno je pa zastonj

Naja30 -> RE: Ultrazvok (8.5.2006 18:55:02)

Jaz sem tudi vsakič bila na UZ, več kot 2x. Odvisno je od G, se mi zdi. Enim ni težko pogledat pa tudi vejo, da nam to veliko pomeni.

Maxica -> RE: Ultrazvok (8.5.2006 19:28:33)

Odvisno od ginekologa. Naš naredi UZ vsakič, ko prideš k njemu. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Tega sem res vesela.

KODA -> RE: Ultrazvok (8.5.2006 20:49:06)

V prvi nosečnosti sem imela samo 3x UZ.V drugi nosečnosti,pa od 25 tedna dalje vsakič,ko sem prišla na pregled.

najina pikica* -> RE: Ultrazvok (9.5.2006 8:05:50)

res je odvisno od ginekologa,meni moja g. naredi uz vsakič ko imam pregled (na 3-4 tedne)

Stran: [1]